dinazorların varlığına inanır mısın?
Aşk'ınızı Yazın ...
|
rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dinazorların varlığına inanır mısın? He inanırım ne o geçmiş tarihemi geri dönecez şimdi rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben onlarda inanmıyorum :yikildim:bak ne dicem sen inanmadıklarını deyilde inandıklarını özelden bana yaz neye inanıp inamadığını sanırım daha iyi anlıcam
10-27-2008, Saat: 07:11 AM <
Ben seni düşünüyorum seni
Hani tıpkı o ilk günlerdeki gibi Kalbim diyorum kalbim Daha dün tezgâhtan çıkmış bir su sayacı gibi Aşkı anılar besliyor düşler kadar Bu yüzden diyorum ki aşk eskidikçe aşktır Sevgi eskidikçe sevgi... ). ...... "Onu görmek bile sizi heyecanlandırırken, o sizin yanınızdan, geçip gider. Siz heyecandan sapır sapır titrerken, o işiyle meşgul olur. O sizin için hayatınızdaki en önemli kişiyken, siz onun için sıradan birisinizdir. Hem aşık, hem de salak hissedersiniz kendinizi... Davranışlarından, konuşmalarından isaretler alıp, umutlanır, bozulur, küsersiniz. İşte Böyle Birşey!" ßenimkiside böyle 3snedR.. Senii ÇoK séviyorum O.... chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aman kim ya O ? Kimseyi sevmiO ki bu kıZ . |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi