Hsan Aß! Sén onlara ßakma ZüpéR ZüpéR ZüpéR miley17:miley17:miley17:
€zberimsin .. (:
|
09-12-2008, Saat: 11:41 PM <
Oyy oyy yesin ablası seni canım benim amanda aman
saat 15:46 baktım ezberimsin büyük bir heyecanla tıKLaDım açıLana kadaR 15:48 oLDu vee baktım aşağı doğru mouse indirdiğimde küçüklüK fotoğRafını gördüğümde biR HayaL KırıKLığı yaŞaDım ..
ÇoK tatLıymıŞsın Aynı ßenim KüçüKLüğüm :tolga: =Pp PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vayy kerata Kerata demek vayyy .. :--/ Ayakkabı çekeceğine benzer bi tarafım var mı Böcük .. bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam bebiS He bebişim ben .. gnc_fb Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hsan Aß! Sén onlara ßakma ZüpéR ZüpéR ZüpéR miley17:miley17:miley17: Demi bakmıyım onlara hıh o zaman .. Gök Tanesi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oyy oyy yesin ablası seni canım benim amanda aman Yesin tabi .. Canımsın benim .. chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saat 15:46 baktım ezberimsin büyük bir heyecanla tıKLaDım açıLana kadaR 15:48 oLDu vee baktım aşağı doğru mouse indirdiğimde küçüklüK fotoğRafını gördüğümde biR HayaL KırıKLığı yaŞaDım .. Tüh hayal kırıllığına urattım seni vah vah . Nasip .. Duygu harbiden catlaksın varya seviyorum seni canım benim .. Teşekkür ederim ..
09-13-2008, Saat: 11:47 AM <
oyyyyyyyyyyy abimmmmmmmmmm herzamanki gibi harikaasınn yakışıklı abim benimm
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi