fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla içinde var helal olsun ercan bu sefer bildin
E ben dedim ama biliyorum diye dimi
Aşk Muhabbetleri ...
|
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla içinde var helal olsun ercan bu sefer bildin E ben dedim ama biliyorum diye dimi
fındık-s
09-18-2008, Saat: 07:13 PM <
ya ercan çok merak ettim bunlar hazır mıydı bu kadar emek benim için miydi eğer benim içinse çok saol yaaa valla çok duygulandım
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ercan çok merak ettim bunlar hazır mıydı bu kadar emek benim için miydi eğer benim içinse çok saol yaaa valla çok duygulandım Yok ya hazırı nerde siteden isimleri baktım yanlarında anlamları yazıyordu . Tek tek anlamlarını sildim ondan sonraaa bu hale geldi işte
fındık-s
09-18-2008, Saat: 07:17 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok ya hazırı nerde siteden isimleri baktım yanlarında anlamları yazıyordu . Tek tek anlamlarını sildim ondan sonraaa bu hale geldi işte delideli80 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırdır gulmek yasakmı yaw hem doktorlar dıyolarkı gulmek yasamı dahada uzatıyormuşşşş yooooo canım yanlış anlama hemen sende deli:delimisin allah ağlatmasınnnnn
delideli80
09-18-2008, Saat: 07:19 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooooo canım yanlış anlama hemen sende deli:delimisin allah ağlatmasınnnnn he ya nerden bıldın delioldumu ....:tey::tey::tey:
fındık-s
09-18-2008, Saat: 07:19 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ee mevzuya geri dönelimm mi şimdi tekrar eeee mevzu neydi canım ) fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eeee mevzu neydi canım ) sendinnn |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|