düşünsene bi tam hayal ettiğin kişiyle karşılaşıyosun kalbin hızla atmaya başlamaz mı sonra da çıkarsın tanırsın tanıdıkça daha da çok seversin hergün daha da aşık olursun
ahhhh ahhhhhhh......
ahhhh ahhhhhhh......
Aşk Muhabbetleri ...
|
fındık-s
09-18-2008, Saat: 08:00 PM <
düşünsene bi tam hayal ettiğin kişiyle karşılaşıyosun kalbin hızla atmaya başlamaz mı sonra da çıkarsın tanırsın tanıdıkça daha da çok seversin hergün daha da aşık olursun
ahhhh ahhhhhhh......
fındık-s
09-18-2008, Saat: 08:01 PM <
seviyooruuuuuuum beeeeeeeeeee
heeeeyyyyyttttttttt tutmayın beniiiiii fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye senin için geçerli olmasın ???? ya bi gün ben dr a gittim tmm mı dr a rahatsızlıklarımı felan söylüyordum işte muayene felan etti sonra dedi başka bi rahatsızlığın varmı dedim ki dr bey bazen kalbime ağrı giriyor Dr lafı koydu : bende ne zaman bir güzel kız görsem benimde kalbime ağrılar giriyor bilmem anlatabildim mi fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:düşünsene bi tam hayal ettiğin kişiyle karşılaşıyosun kalbin hızla atmaya başlamaz mı sonra da çıkarsın tanırsın tanıdıkça daha da çok seversin hergün daha da aşık olursunfazla hayal kurmayınn beee çok istediğin zaman olmuyo işte olmuyoooooooooooooooooo:kizgin:
fındık-s
09-18-2008, Saat: 08:03 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bi gün ben dr a gittim tmm mı dr a rahatsızlıklarımı felan söylüyordum işte muayene felan etti sonra dedi başka bi rahatsızlığın varmı ) peki peki BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bi gün ben dr a gittim tmm mı dr a rahatsızlıklarımı felan söylüyordum işte muayene felan etti sonra dedi başka bi rahatsızlığın varmı :? fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:) peki peki yani tabiki bu benimle alakalı bi durum değil şimdi yanlış anlaşılmalar olmasın ama erkekler ile kızların biraz farklı oluyor sanırım bu aşk denilen şeye yakalanıp tutulmaları sadece onu vurgulamak istedim flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[/size][/b] Erkekler bayanlara göre daha çabuk etkilenirler diyeyim
fındık-s
09-18-2008, Saat: 08:07 PM <
doğrudur sadece erkek ve kızlara göre değil her kişiye göre de değişir zaten ercanım
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|