Duyguyu her nasil anlatirsa anlatsin karsindaki zaten kafasinda sekillendiremez..Nasil O'nun yureginden bakip ulasabilir ki..¿?
Ama her ne olursa olsun bazen kuytu kosedeymiscesine kendi icinde yasamali insan duygularini..Bu yaptıgi hareketin, hissettigi duygunun degerini arttirir kendi icinde ve daha cok baglanamsini saglar...
Yeterki hatirladigimizda tebessum ettigimizi aynaya baktigimizda gorelim bu kafi...
Cunku bazen kisi bilmez hangi yoldan ne kadar yakinlasabilecegini..
Belki bir gun o'da unutacaktir hic hissedilmemeiscesine..Hic sessiz kalmamiscasina..Ve hic umutlanmamiscasina...
Seslere kulak veriyorum sadece bir hisirta..O da nesi hisirti dahi yok olmus..
Bilinmez..Bilinmedi..Ve belki hicde bilinmeyecek...
[Siz farkli telden caliyorsunuz ben farkli telden..Konunuza puruzluk veriyorsa affola]..
Sevgiler...
Ama her ne olursa olsun bazen kuytu kosedeymiscesine kendi icinde yasamali insan duygularini..Bu yaptıgi hareketin, hissettigi duygunun degerini arttirir kendi icinde ve daha cok baglanamsini saglar...
Yeterki hatirladigimizda tebessum ettigimizi aynaya baktigimizda gorelim bu kafi...
Cunku bazen kisi bilmez hangi yoldan ne kadar yakinlasabilecegini..
Belki bir gun o'da unutacaktir hic hissedilmemeiscesine..Hic sessiz kalmamiscasina..Ve hic umutlanmamiscasina...
Seslere kulak veriyorum sadece bir hisirta..O da nesi hisirti dahi yok olmus..
Bilinmez..Bilinmedi..Ve belki hicde bilinmeyecek...
[Siz farkli telden caliyorsunuz ben farkli telden..Konunuza puruzluk veriyorsa affola]..
Sevgiler...