:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üstteki üyeyLe çıkmakmı..? HoŞLanmak mı.? Pas mı.?
kı@ymı@k=)
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşlanmakkkk :yikildim: pişttt chulsuzz hoşlanıom bn senden ama bunu bir türlü söyleyemiodummm sonunda söledimmm ohh beee:$:$ Big Grin:yikildim::yikildim:

:'(:'(:hayir::hayir::hayir::hayir::hayir: bitti aramızdaki ilişki duyguşşşhhh :hayir::hayir:
Ara
duyqushh
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı::'(:'(:hayir::hayir::hayir::hayir::hayir: bitti aramızdaki ilişki duyguşşşhhh :hayir::hayir:

ama napimmm bebişim yhaaa sen hiç qelmion benimle ilgilenmiosunnnn SadSad bndeee üzülüorummm bu durumaaa bakma bn onlara laf atsamda sen benim ilk aşkımsınnnn kıymık' ımmm canımmm benimmmmm :yikildim::yikildim:
Ara
kı@ymı@k=)
ama hiç sormuyon neden gelmiyo ilgilenmiyo bi derdimi var başına bi belamı gelmiş diye.. sen nasıl aşkitosun SadSadSad daha kanmam ben sana Sad giiitt Sad
Ara
duyqushh
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama hiç sormuyon neden gelmiyo ilgilenmiyo bi derdimi var başına bi belamı gelmiş diye.. sen nasıl aşkitosun SadSadSad daha kanmam ben sana Sad giiitt Sad

oyyy oyyy oyyy kıyamamm ben sanaaaa SadSad neyin var balım nerelerdesinnn sennnn SadSad çok özlediiim bn seniiiii :'(:'( hem bn sensiz yapamam kiiii Sad(
Ara
kı@ymı@k=)
yapmışsın ama SadSad kıskanırım benn sevdiğimi kimselerle paylaşamam SadSad
Ara
chuLsuzz péri!
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşlanmakkkk :yikildim: pişttt chulsuzz hoşlanıom bn senden ama bunu bir türlü söyleyemiodummm sonunda söledimmm ohh beee:$:$ Big Grin:yikildim::yikildim:

hadi qız qitt ordann

benim başım baqLı....!!!!!!:yikildim::yikildim:
Ara
Firari Fırtına
Pas .............
Ara
TutkuM
Kesinlikle pas....
Ara
Firari Fırtına
Kafadan pas ................ Big GrinBig Grin
Ara
TutkuM
pas üstüne pas paspas gibiBig GrinBig Grin
basıp geçmek gibiBig GrinBig Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim :) lover 223 5,088 04-09-2022, Saat: 03:24 PM
Son Yorum: wildfang
  üstteki üyenin neyini beğendin ESARET 941 17,266 04-09-2022, Saat: 10:10 AM
  ÜsTtEkİ üYeYi SeWiYoRUm cÜnKÜüÜ.....:D lover 698 11,319 04-07-2022, Saat: 08:05 PM
  üstteki üye tatlı olsa ne tatlısı olurdu ???? sıla 285 9,683 11-18-2015, Saat: 03:52 AM
Son Yorum: Jelly_Belly
  üsTTeki Üyeye Şarkı YoLLa ... chatlaq 3,016 48,580 11-04-2015, Saat: 12:22 PM
Son Yorum: acemhe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi
  Tarih: 11-25-2024, 02:30 AM