senin başka işin gücün yok mu???
sanane benim yanlışlarımdan.....
bari sen yorum yapma hemşoo.....
sanane benim yanlışlarımdan.....
bari sen yorum yapma hemşoo.....
Garip Sohbetler
|
senin başka işin gücün yok mu???
sanane benim yanlışlarımdan..... bari sen yorum yapma hemşoo.....
Evet bazı yanlışlar var da beni de annem cagırmıştı seni demi ahahahahahahha )))
bak işte yaaa..
kalbimi kırıyosun hemşoo.. haberin olsun.. MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet baz? yanl??lar var da beni de annem cag?rm??t? seni demi ahahahahahahha ))) anneler olmadan olmuyo heralde..:yikildim: :yikildim: gamzem_06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak i?te yaaa.. ooohooooo.... kalbi k?r?lm????? bizim ki ne oluyo...... kalp degil mi gngr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooohooooo.... bi?ey demedim ki hem?oo sen b?y?tt?n yaa.. a??k s?zl? olmama al?? bence yoksa ?ok k?r?l?rs?n bana.. hem??ooommm benimm..miley31: gamzem_06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi?ey demedim ki hem?oo HEM?OOOO.... B?Z?M ARAMIZDA BUNUN LAFIMI OLUR.... ??MD? TEKRAR D?ZELTECEM AMA UGRASAMAM..... YARIN ??TEYKEN UZUN B? C?MLE KURUYUM.... SEN YARIN GUINESS TEN ADAMLARA HABER VER.... AKSAM EVE GEL?NCE K?TAP D?KT?RECEM....
acele etme bi kaç gün yokum ben
sen rahat rahat kur cümleni.. gamzem_06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acele etme bi ka? g?n yokum ben sen daha gitmedin mi???? BEN SEN? ?OKTAN G?TT? B?L?YODUM, HATTA GER? D?ND?N D?YEDE D???ND?M.... NEYSE SEN GELENE KADAR BEN 2. C?LD? CIKARIRIM:yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|