Rüyadayım ve seni görüyorum..
Seni görüyorum sen varsın kalbimde çünkü,maviligi görüyorum rüyalarımda bile seninleyim ben öyle senle doluyum ki bir an bile içimden çıkmıyorsun varlıgın yüregimde sürüp gidiyor..
Seni görüyorum sen varsın kalbimde çünkü,maviligi görüyorum rüyalarımda bile seninleyim ben öyle senle doluyum ki bir an bile içimden çıkmıyorsun varlıgın yüregimde sürüp gidiyor..
Seni anlatmaya kalksam ne kagıt yeter nede benim ömrüm,uyanıl oldugum anlarda varlıgın,gözlerimi kapadıgım anlarda hayalin gözlerimde yüregimdeyse içime sıgdıramadıgın sevgin...
Rüyalarım öylesine gerçek ki hiç uyanmamak istiyorum hiç bitmesin istiyorum bu güzel rüyalar rüyalarımda hep seni görmek istiyorum sana geliyorum...Rüyalarımda hep bir ev görüyorum bir bahçenin içinde bahçe öylesine büyülügü ki ilk girdigimde güller karşılıyor beni sonra,gelincikler,laleler,menekşeler her türlü çicek var en çok dikkatimi çekense menekşe ve gelincikler ilerliyorum öyle güzel bir koku var ki etrafta senin kokun mu yoksa çiceklerin yaydıgı o kokumu bilmiyorum ben beyazlar içindeyim sanki sanki neyse boşver birtanem...
Kapıyı aralıyorum içeri giriyorum sen ordasın oturuyorsun ellini uzatıyosun bana ve gülüyosun tıpkı söz verdigin gibi tebessümü eksik etmiyorsun o güzel yüzünden...Sana bakınca gözlerim yüregim bir tuaf oluyor tam ben elimi uzatıcak oluyorum ki zil çalıyo sabah oluyor uyanıyorum aslında hiç uyanmak istemiyorum ama kalkmalıyım tembellik olmaz nasılsa yarın yine geleceksin dimi rüyalarıma...
Sen en güzel rüyamsın
Her gece aynı tatlı gülüşünü görüyorum
Ama bir türlü tutamıyorum ellerini
Her gece aynı tatlı gülüşünü görüyorum
Ama bir türlü tutamıyorum ellerini
En güzel rüyamsın benimm
Rüyamlarımdan benden gitme olur mu?
Nefesime nefes,yüregime yeni atışlar kat
Ben seninle varım rüyalarımda görmeme izin ver seni
Ancak hasretini bu şekilde azaltta biliyorum
Bırak rüyalarıma gel her gece
Azalt azda olsa içimdeki hasreti