£mo =)
|
08-28-2008, Saat: 12:50 AM <
08-28-2008, Saat: 01:56 AM <
09-05-2008, Saat: 08:36 PM <
bu arkadaşlara biri bakırköyün telefon numarasını versin yazık üşütmüşler
09-21-2008, Saat: 06:31 AM <
Ne var bu emolarda bir anlaya bilsem bu kadar özenip bözenip her
konun içinede bulunduruyorsun bu yazık şapşal yaratıkları anlıyamıyorum hani sıktı artık her yerde emo avatarları görmekten bıkkınlık geldi şunların gerekesiz manasız suratcıklarında ayaklarının yamukluğunda saçma sapan her tarafında ki piercinglerden hani arkadaşalar sizde bıksanız diyorum artık yeter yahu yeter .. Tepkim sana değil herkese bu emoları başımıza çıkartıp birşey sandıtıranlara yani sende dahilsin ama tek sana değil lafım hepsine Emeğinede demiyorum birşey Gözdecim ellerine sağlık ama daha yararLı konular açsan be tatlım
09-28-2008, Saat: 02:38 AM <
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne var bu emolarda bir anlaya bilsem bu kadar özenip bözenip herdeme oLe onlari kucuk dusuruyorsun... nedense onlari oyle yapan insanlar zaten... farkli olduklari ve giyim tarzlarini sevdigim icin bayiliyorum onlara!!!
09-28-2008, Saat: 03:27 AM <
sunshine.x Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deme oLe onlari kucuk dusuruyorsun... ahaha farkLı mı ? Şimdi herkes -ne varsa onLarda- onLar gibi oLmaya çaLışıyo, onLar gibi foto çekiLiyoLar faLan emo özentisinden geçiLmiyo yoLLarda.. Bence çok saçma ve güzeL bişe değil (: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi