Ho? Geld?nn Beyazg?l Ya Senden B? R?cam Olucak Bu ?arkiyi Kes?nl?kle ?nd?rmem Lazim Ordan Yapamadim ?nd?remed?m ?arkiyi Sende Mutlaka Vardir Nolur Bana B? ?ek?lde Cvp Yas Nolur Olumlu Olsun
Slm arkada?lar
|
al i?te 2 kere yollam???m:yikildim: arkada??m ne kadar istekli olduumu g?r bay?ld?m ?ark?ya yaw
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HoŞ Geldİnn BeyazgÜl Ya Senden Bİ Rİcam Olucak Bu Şarkiyi Kesİnlİkle İndİrmem Lazim Ordan Yapamadim İndİremedİm Şarkiyi Sende Mutlaka Vardir Nolur Bana Bİ Şekİlde Cvp Yas Nolur Olumlu Olsun Canım beğendiğine sevindim bencede muhteşem bi şarkı zaten bütün arkadaşlarla paylaşabilmek için imzaya koydum... Ama malesef bende indiremedim sitenin sesli şiirler bölümü kaldırılmış yani indirme yapılamıyor Bu arada hoşbulduuuuuuuuuuuuuuuuum
11-14-2006, Saat: 01:07 PM <
Ho?geldin...
B?t?n yerler ve g?zel g?nler senin olsun... Beyazg?l Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Can?m be?endi?ine sevindim bencede muhte?em bi ?ark?HMMMM...olsun be tatl?m cvp verdi?in i?in ?ok te?ekkrler tekrar ho?geldin baya?? bi ii geldin hayat?m mujx sana umar?m ?ok ?ok ii vakit ge?irirsin...miley31: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Herkese selamlar arkada?lar | DEko | 9 | 567 |
04-11-2022, Saat: 12:15 PM Son Yorum: wildfang |
|
Ho$cakalin Arkada$lar!!! | ~N@rcicegi~ | 16 | 930 |
04-09-2022, Saat: 11:55 AM Son Yorum: wildfang |
|
slm arkada?lar | esrar gözlüm | 15 | 858 |
04-07-2022, Saat: 07:02 PM Son Yorum: wildfang |