Yine resimli şiir şeklindemi olacak bu ?
Ne Tür Bir Yarışma Düzenleyelim ?
|
09-29-2008, Saat: 01:14 PM <
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konu açma Yarışması... Bir karar versen diyorum ..... Tek yarışma olacak , yani düşünüyorum . Belkide olmayabilir .... Sevg ...
09-29-2008, Saat: 01:15 PM <
bunu kendimiz derlicemiz için resimle zorlaşabilir.. normal şiir gibi olsa iyi olur ama resimli şiirde çok istenmiş sizin tercihinize kalsın..
09-29-2008, Saat: 01:15 PM <
~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence de..kendi çektiğimiz fotoğrafLardan en anLamLısını seçeLim Buda güzel bir düşünce ........ Ama burda zorlanacağımız durumlar olabilir . Kişinin o fotoğrafı çekip çekmediğini nasıl anlarız ? Sevg ...
09-29-2008, Saat: 01:16 PM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunu kendimiz derlicemiz için resimle zorlaşabilir.. normal şiir gibi olsa iyi olur ama resimli şiirde çok istenmiş sizin tercihinize kalsın.. Her şiirden bir cümle fikri güzel , Haklısınız resim işin içine girerse durum zorlaşır . Bu düşünceyi resimsiz ele alalım , öyle düşünelim . Fikirler gelmeye devam edecekdir . Sevg ...
09-29-2008, Saat: 01:18 PM <
TutkuM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Fotoğraf yarışması.... Biraz açalım konuyu , fotoğraf derken ! Usul nedir ? Şekil nedir ? Neyin fotoğrafı ? vs . vs .......... Sevg ...
09-29-2008, Saat: 01:19 PM <
Böcük Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ResimLi Şiir & ResimLi Şarkı Yarışması .. Resimli Şiir düşünülmekde , Lakin Resimli Şarkıyı hiç duymadım , yenimi çıkdı bu ? Yani nasıl düşündünüz , açın konuyu ..?? Sevg ...
09-29-2008, Saat: 01:20 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:genel kültür yarışması Mesela ? .............
09-29-2008, Saat: 01:21 PM <
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Fotoğraf yarışması. Nasıl yani ?
09-29-2008, Saat: 01:24 PM <
Açayım abi biraz mesela üye arkadaşların aşk ile ilgili ber fotoğraf yani aşk üzerine resimler gibi ve oylama sonucu en beğenilen resim birinci olur demeye çalışıyorum.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
'Sevda Yolunda ..( Yarışma ) | ÐŽeşaren | 7 | 2,219 |
07-03-2007, Saat: 08:57 AM Son Yorum: ÐŽeşaren |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi