katılıyorum ben bu konuya çünki bazılarıda şekil yapcam diye sırf karizma olsun diye k yı q olarak söylüyor böleleri türkçeyi hiçe sayıyor ama bazen bende kullanmıyo deilim ama hiç hoşlanmadığım bi konu ki bu yaptığım sadece msnde falan yani
Farkında mısınız? ::: ''Turkchelesiyoruz'' :::
|
valla cnm çok doğru şeyler yazmışsın gerçekten türkçemizin sonu ne olcak bilmiyorum...
MÜKEMMEL!!! Konusu örnekleri herşeyi ile güzel...
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM...:bayrak:
avrupa birliğine girmenın en tabı sonucu ingilizce türkıngce
08-28-2008, Saat: 07:26 AM <
Çok güzel bir konu ama çok gerilerde kalmış :
Türkçemize sahip çıkalım Arkadaşlar...
türkçe toplama bir dildir yani bizim kendimize has bir türkçemiz yoktur
09-06-2008, Saat: 01:20 AM <
Melek 06 çok çok teşekkürLer bu duyarLılığın için...
ben burda ki arkadaşlara sölediğim zaman.. baya kötü konumda kaLıyorum demek. istediğim bu işte sahip çıkaLım... özenip durmayaLım arkadaşLar.. hangi ülke dilini bu kadar. tanınmaz hala getirir... ki yapmayın düzgün .. kullanın kelimelerinizi. saçmalaştırmayın sahip çıkın oldukça engellemeye çalışın laf söleyin saçma salak msn konuşmalarınızı düzgün hale getirin (yha çokh güselh ) değiLde ya çok güzel deseniz nolucak farklı olmaya çalışmayın en azından dilimizi mahvederek yapmayın bunu insanlar sizin yerinizde olmak için nelerini vermezLerdi okumak için okula gidebilmek için size bu yetmiyor okuyup yazmak yetmıyor birde onu değiştimeye çalışıyorsunuz daha fazla abartmayın Sahip çıkaLım daha fazLa kaybetmeden... Tekrar çok teşekkürLer melek duyarlılığın için...
09-30-2008, Saat: 04:21 AM <
yAhh öLE tßééé: )
aMaa Ne biLim $ahSn aLı$m$m böLeee yAsHmaYaaaa N0rmL yZamıHrmmm ... MsJ'd d oLshN.. pF...
12-28-2008, Saat: 07:05 PM <
#47 rocker_nergiz
3. Seviye Duygusuz Üyelik Tarihi: Jul 2007 Bulunduğu Yer: AntaLya Yaş: 19 Mesajlar: 3.556 Teşekkürü: 5 12 mesajında 15 teşekkür almış. Tecrübe Puanı: 4 Melek 06 çok çok teşekkürLer bu duyarLılığın için... ben burda ki arkadaşlara sölediğim zaman.. baya kötü konumda kaLıyorum demek. istediğim bu işte sahip çıkaLım... özenip durmayaLım arkadaşLar.. hangi ülke dilini bu kadar. tanınmaz hala getirir... ki yapmayın düzgün .. kullanın kelimelerinizi. saçmalaştırmayın sahip çıkın oldukça engellemeye çalışın laf söleyin saçma salak msn konuşmalarınızı düzgün hale getirin (yha çokh güselh ) değiLde ya çok güzel deseniz nolucak farklı olmaya çalışmayın en azından dilimizi mahvederek yapmayın bunu insanlar sizin yerinizde olmak için nelerini vermezLerdi okumak için okula gidebilmek için size bu yetmiyor okuyup yazmak yetmıyor birde onu değiştimeye çalışıyorsunuz daha fazla abartmayın Sahip çıkaLım daha fazLa kaybetmeden... Tekrar çok teşekkürLer melek duyarlılığın için... sana katıLıyorum tesekkürLer... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Uçuruma sürüklendiğimizin, artık farkında olalım. | halukgta | 4 | 1,016 |
01-06-2022, Saat: 06:13 AM Son Yorum: dcointrade |
|
Farkında Olmak...( Can Yücel ) | the_kudretoglu | 5 | 1,245 |
05-10-2009, Saat: 06:55 PM Son Yorum: €BeRimSin |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi