bir masal,
bir de sen varsın artık
ben kalmıyorum!
matem kokmasın çekip al ruhunu
ölüyorum...
/... payına, bir harf düşür şimdi bu satırdan
ki gözyaşların, yaralarına yama olmasın.../
Gamze*Lerimde Dindir YanLızLığı |~
|
10-02-2008, Saat: 10:56 PM <
bir masal, bir de sen varsın artık ben kalmıyorum! matem kokmasın çekip al ruhunu ölüyorum... /... payına, bir harf düşür şimdi bu satırdan
10-02-2008, Saat: 10:56 PM <
Beni Susarken Bölme
Yüzünün hangi oylumuna takılsam Uçsuz uçurumlara düşüyorum Ağlayınca şişen göz kapaklarında Hangi tankerleri yüzdürdün bu akşam? Sığınağımıza kaçan birkaç damla yağmur Gözyaşına mı karıştı yoksa? Fazla değil mi bu sessizlik ikimize; Beni susarken bölme! Satır aralarındaki sızıntıdan kendimi ele veriyorum Ben sana, seni gösteren bir aynaydım Dökülseydi sırlarım sen de göremeyecektin Ben ki kendimi yine sırlardım Sen kendine yeni aynalar bakmasaydın Buldun mu yüzüne en uygun olanını? Ve ağrılarını saklayabildin mi, sırsız aynaların sırrına? Kulaklarıma sağır sesler peydahladım Beni susarken bölme! Az daha doğduğumuz öykü de ayaküstü ölüverecektik; Anamızdan emdiğimiz acılar burnumuzdan gelecekti az daha… Dipsizliğinde dibi tutarmış sandık, sanma oyunlarımızda Meğer suskunluğumun dibi karaymış Ben kuyu sanmışım Ben susarken bölme! Merhemine biraz Ağrı sür biraz Toros Yol ortasında adresim yutuluyor bırakma ellerimi Duru durdurmaya duramıyor, durak sandığımda köprüleri Oysa her şeyi birleştiren köprüler yine ayırdı bizi Saçlarını sakladığın rüzgarı biraz savursan Açılmayacaktı bu kıyı şeridinden Zulamdaki sardunya suskuları Beni susarken bölme! Ellerin büyükken ellerimden Hangi coğrafyama sakladın, mendilleşen parmaklarındaki yaşları? Bana do minör bağırma Uslu bir su kuşuyken bünyemde Verdiğin geçici rahatsızlık için, ömür dilerim senden sadece! Ben sana ne yaptımların kaldı bak Bu ucube caddelerde Susmanın onaylamak olduğunu hatırlattığın bir gecede Beni susarken bölme!!! Kahraman Tazeoğlu
10-02-2008, Saat: 10:57 PM <
Ezilmiş bir gül hüznü var yüreğimde.
Saatlerce dayak yemiş bir sanığın çözülmesi içindeyim. Ürperiyorum. Bir at kestanesi durmadan yaprak döküyor yalnızlığın sokaklarında, örtüyor ömrümün ilk yazını. İçimde bir çocuk, yalın ayak koşuyor yaşlılığa doğru, binlerce kez yenilmiş umut ölülerini çiğneyerek. Sahi yaşlılık, derin bir iç çekiş, yanılmış bir çocukluk olmasın Ömür Hanım? aLıntıdır ~
10-02-2008, Saat: 10:58 PM <
ne gül
ne yarın! gül, küle karılmış günlerin tortusunda yarın, vurulmuş yatıyor bugünün avlusunda sakla yamalarını kalbim... insanlar büyüdükçe günler kısalırlar günlerimiz gibi aşklarımız da yittikleri duraklarda kalırlar sakla yamalarını kalbim... kendini bıçak gibi ışıyan yeni güne bağışla yürü, arkana bakma, ama umursa bazen anılara en çok yakışan elbise birkaç damla gözyaşıdır unutma.. yıLmaz odabaşı ~
10-02-2008, Saat: 10:59 PM <
a$k icin taktikLerim yOktu benim..
vurup kacmaLarım yOktu.. soL göğsüme vurduğun yerLerde kaLıyordum hep.. ben onLar giBi biLmiyordum bu ' bayatLamış aşk ' işini.. ben seni icimden geLerek seviyordum, doğurmadığım çocukLarıma oLan şefkatimLe.. ben biLemedim.. senin bo$ masaLLara ihtiyacın oLduğunu.. beyaz hikayeLer umut ederken ikimiz icin.. aLıntı ~
10-02-2008, Saat: 11:00 PM <
Kücük bir köyde susuzluk yasaniyor.. ve, halk toplanarak köyün yukarisindaki tepeye cikip; yagmurun yagmasi icin Allah'a dua etmeye gitmeyi, kararlastiriyorlar.
Bi® sabah bütün halk toplanarak tepeye cikiyor. Bu insanlardan sadece bir kisi yanina semsiye aliyor; kücük bir kiz.. ve o dua edilen tepeden asagi inilince, o halkin icinde sadece kücük kiz islanmiyor. Hikaye bur(a)da bitiyor. Kücük bir ayrinti var; ama, dersi büyük olan bir ayrinti. Insanlar dua etmeye gidiyorlar, fakat bunlarin icinde sadece kücük kiz yagmurun yagacagina inaniyor; kalpten inaniyor. Cünkü.. biliyor ki, Allah duasini kabul edecek..
10-02-2008, Saat: 11:00 PM <
Belkilerden İhtimallerden Keşkelerden Medet Umuyorum Senin Belki De Yabancısı Olduğun Düşler Büyüterek...
Ben Suretine Değil Aslına Dokunma İhtimallerinde Mutlu Oluyordum... Ben Seninle Aynı Coğrafyada Yaşayabilme İhtimalinden Huzur Buluyordum... Şimdi Bilinci Küflerinden Kurtulmuş Bir Yürekle Süresi Diğer Aşklardan Çok Daha Uzun Olacak Bir Aşkın Ömrünü Anlatıyorum Sana Dair Yazılanlarda... Şimdi Bir Sayfa Dolusu Cümlelerle Bir İmkansızlığın Mucizeye Dönüşünü Anlatıyorum Şimdi Bozgun Sonrası İmkansız Bir Zafer Kazanan Bir Orduyum Bir Yenilgide Zafer Ne Kadar Anlam Taşıyorsa O Kadar Anlamlaşıyorum Şimdi Ben Dağıldıkça Kurulan Yeni Düşlerde Sana Bakıyorum.. Umut Hep Var Olacak Çünkü... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ya dindir bu sensizliği; ya da bırak daha fazla sen olayım... | acemhe | 0 | 657 |
12-04-2010, Saat: 08:56 PM Son Yorum: acemhe |
|
Yanlızlığı, Ağlamayı Bilir Misin.....? | MaSaL | 1 | 457 |
01-28-2010, Saat: 12:40 AM Son Yorum: history |
|
GaMze GaMze DoLmuyoR YüzüM.. Bak Acı! Bak Yaş! Bak SoğuK ! | MaNeSiA | 14 | 750 |
05-06-2008, Saat: 11:58 AM Son Yorum: MaNeSiA |
|
yanlızlığı yeniden yaşamak ... | HiqhVolume | 9 | 451 |
02-29-2008, Saat: 12:19 PM Son Yorum: :: CiMCiMe :: |
|
Ezbere Bilirim Yanlizligi... | GCLRNFNS | 3 | 422 |
06-22-2007, Saat: 08:58 AM Son Yorum: Qetesh |