aşk nerde
en son bendeydi?
otopsisi yapıldı bu aşkın !!
aşk bitmiş..
konu kapansın !!
Gamze*Lerimde Dindir YanLızLığı |~
|
10-02-2008, Saat: 11:00 PM <
aşk nerde en son bendeydi? otopsisi yapıldı bu aşkın !! aşk bitmiş.. konu kapansın !!
10-02-2008, Saat: 11:01 PM <
"M e l e k l e r d e İ n a n m a y a b i l i r" aşk, dokunmayı bırakabilir yorgun bulut gibi süzülebilir sigaramdan öksüren duman... beni bir pembe dudak vurabilir, uyandırabilir kurşun -bir kuşu uykusundan melekler(de) inanmayabilir... her şey akabilir siyah pelerinin kıvrak belinden... kalpleri lime lime edilmiş fosforlu bıyıklar yanabilir kibrit alevinde zehir gibi ayrılık, seni de vurabilir beni de... dudakların dudaklarıma düşmeyebilir üşümeyebilir çırılçıplak şiirler şiirler çırılçıplak olmayabilir -ki ben şairsem şairler satır aralarında dilenmeyebilir aşka zımbalanmış ağızları... gölge gibi duruşun cılızlaşabilir kopuk ruhun, seni de öldürebilir beni de... m e l e k l e r d e i n a n m a y a b i l i r ismi konulmamış zamanları yaşayabilir tarih satır araları parçalanmış... hüzzamlı dudaklar susabilir bir ayrılığın ardından... aşka dair geceler seni de gömebilir beni de k a r a n l ı ğ a... tenime bulaşmayabilir sükûnetin yüreğinden sarkıtılmış aşk, öznesini lekeleyebilir... yaşamın kayıt defteri, seni de yok sayabilir, beni de... m e l e k l e r d e i n a n m a y a b i l i r
10-02-2008, Saat: 11:01 PM <
Sözüm söz…
Kalmadı alfabemde isminin karşılığı. Üç harf kör ebe oynayınca çarpıyor senin duvarına. HİÇ… Işıltılı bir hikayenin kıyısında kaldım. Gözlerim kamaşacaktı… sönmeseydi bütün aynı saydıklarının altına düştüğün dip notların. Körlüğe komşu yalnızlıklarıma yakın duramadın. Nehirlerim yorgun hep aynı rollerle sularında yıkananlardan. Çokmuşsun sen benim hikayeme…
10-02-2008, Saat: 11:02 PM <
..Yağmurlar gözyaşlarıma gebe Hasretin kapımda nöbette her gece
İçimde sana kana(ya)n binlerce hece... Ve şimdi hepsini kusuyorum Kustukça kusuyorum Sustukça kusuyorum.. Yerinde mi diye yokluyorum yüreğimi bazen Ve sonra biraz daha yok(o)luyorum...
10-02-2008, Saat: 11:02 PM <
Beni anladığını sandığım bir hayat varmış..
Benim onu anlamaktan bıkmadığım bir hayat içinde.. Kendi kendine../ Binlerce hayattan sadece bir tane.. Ne kadar uzaklaşıyorum kendimden.. Utanarak.. Ama anlaşılmayacak derecede sıkılarak, kıskacında yarını umuttan silerek bir parça daha, nasıl da uzaklaşıyorum gerçekliğinden kendi yüzümün../
10-02-2008, Saat: 11:03 PM <
Yar/sızım…
SusuzLuğun en kesif sayfaLarındayım… Uzun sesLenişLere dönüyor suskunLukLarım… Başını aLıp gitmiş bir hikayenin peşinden koşarken, düşürdüğüm sözcükLeri dipnot düşüyorum eksik günceme… Hangi kıvrımından tutunsam acıdan büküLmüş harfLere; KırıLgan İmâ’Lar çatırdayarak saLdırıyor sanki, içimdeki sancıLara… Uzun ve derin camkesiği çizikLerimden kanıyor, anLamı morarmış güncemin önsözü… İç içe geçmiş anLamLarın karmaşıkLığında sıkışıyor,zamana direnen sevdam…
10-02-2008, Saat: 11:04 PM <
Deliliği bir muska gibi bağrımda asılı taşıyorum.
Deliyim; delilsiz deliliğimle iftihar ediyorum. Aklı reddediyorum ki aklımla sevemem seni, aklımla onaylayamam sevgimi ey hayat. Sen aklıma yasaksın diye aklı yasaklıyorum kendime. Deliliği bir muska gibi bağrımda taşıyorum sevebilmek için seni. Deliyim, bırakın uslandırmayın beni... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ya dindir bu sensizliği; ya da bırak daha fazla sen olayım... | acemhe | 0 | 657 |
12-04-2010, Saat: 08:56 PM Son Yorum: acemhe |
|
Yanlızlığı, Ağlamayı Bilir Misin.....? | MaSaL | 1 | 457 |
01-28-2010, Saat: 12:40 AM Son Yorum: history |
|
GaMze GaMze DoLmuyoR YüzüM.. Bak Acı! Bak Yaş! Bak SoğuK ! | MaNeSiA | 14 | 750 |
05-06-2008, Saat: 11:58 AM Son Yorum: MaNeSiA |
|
yanlızlığı yeniden yaşamak ... | HiqhVolume | 9 | 451 |
02-29-2008, Saat: 12:19 PM Son Yorum: :: CiMCiMe :: |
|
Ezbere Bilirim Yanlizligi... | GCLRNFNS | 3 | 422 |
06-22-2007, Saat: 08:58 AM Son Yorum: Qetesh |