.
.
Tutsak.....
|
Buradayım işte
Ne olursa olsun, ne sunulursa sunulsun Hayat benden gizli cebime ne koyarsa koysun İstekler, yolumun üstündeki riyakâr çiçekler Eğer isterse gözlerimin gülücükleri solsun Buradayım ister kalp atışlarım sussun İster dertler tüm çilelerini üzerime kussun Çok isterse galip o olsun Ne olursa olsun ben buradayım Hiçbir yere gitmeyeceğim Ben sana çıkması yüzde yüz olasılıklı kuralardayım Ömrüm sonlanana kadar seni bekleyeceğim Bir adım atmam buradan Zaman istediği mesafeyi alsın Devran kaça katlanırsa katlansın Ölüm haberleri şu bizim küçücük dünyamızı İstediği zaman diliminde nasıl sallarsa sallasın Yaşam eğer isterse beni geri sansın İsterse zamanın çekiciliğinde yürüyüp Yalan olan senden başka her şeye kansın Çok isterse yarışa benden bir adım önce başlasın Ben bir adım bile atmam buradan Hiçbir yere gitmem gidemem ki Yolumu bulamam ki sen olmadan Senden başkasını sevemem ki... Günler geçmiyor Güneş istediği kadar ahkâm kessin Yıldızlar nasıl isterlerse öyle kayıp gitsin Her gün sadece tek bir soru ile geçiyor Şu neden yaşadığımı bilemediğim dünyada Özledim gül güzelim özledim seni nerdesin Nerede yavan kelimeleri manidar kılan sesin Takvimler ilerlemiyor sen yokken Bak yine seni düşünüyorum Kaç geceyi sabah ettim sana susamışken Seni hiçbir şeye değişemiyorum Ben Gitmem Gidemem Senden.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Tutsak | speedy_girl | 3 | 342 |
04-05-2022, Saat: 12:33 AM Son Yorum: wildfang |
|
Ben Sana Tutsak .. Sen Bana Yasak .. | Böcük | 4 | 635 |
09-06-2008, Saat: 05:35 PM Son Yorum: bidely |
|
*Tutsak* | *TATLI BELA* | 8 | 551 |
03-20-2007, Saat: 12:06 PM Son Yorum: *TATLI BELA* |