hmm tmm zaten gerçi olsaydında farketmezdi en 10 mt. fark kesindi daha yukarısını bilmem
Buda benim galiba xD
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm tmm zaten gerçi olsaydında farketmezdi en 10 mt. fark kesindi daha yukarısını bilmem :yikildim: ne matraksin sen :yikildim: TiFFi Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: ne matraksin sen :yikildim: genelde öle derler ama ben bilemiyorum yani dur bi sorup geleyim Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:genelde öle derler ama ben bilemiyorum yani dur bi sorup geleyim ok ben buralardayim sen sor sohbet yer yaptik burada TiFFi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ok ben buralardayim sen sor sohbet yer yaptik burada 10 kişiye sorduk ve öylesin dediler demekki bu durumda öyleymişim sohbeti yeri yapma konusunda benim suçum yok ben masumum maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel resimler a.s.btesekur ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fotoda yiiişende mi sensin?o nedemekki Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:10 kişiye sorduk ve öylesin dediler demekki bu durumda öyleymişim:yikildim: ben kendi kendime konusmuyor burada:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
BuDa BeN...:D | coNrad | 1 | 507 |
04-14-2022, Saat: 05:47 PM Son Yorum: wildfang |
|
ALeM DElikAnLi göRsün!! Buda benn!! hehe | experiance | 14 | 2,479 |
04-12-2022, Saat: 11:18 PM Son Yorum: wildfang |
|
bu da benim resmim arkadaşlar | carpediem | 11 | 985 |
04-06-2022, Saat: 08:58 AM Son Yorum: wildfang |