aßi senin yazdIqından annaMıom aßLanınkinden nasIl annıcam
?zleyeceksin
|
AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yanl?? Anlayan Biri Can?m Emrecim bilgeis Yazd? Cevap Onu Oku Anlars?n:yikildim: :yikildim: Yaw karde?ime bakmay?n siz asl?nda i?i ?ok temiz sadece do?ru kullanmad? kelimeleri o kadar miley9: bilgeis Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: Yaw karde?ime bakmay?n siz asl?nda i?i ?ok temiz sadece do?ru kullanmad? kelimeleri o kadar miley9: ?iLirim karde$inin i?ini zuhahahaha ?iLmezmiyim hi?? ?ende onun karde$iyim nede oLsa demi aLi a?i$
miley9:
AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abla Sendemi K?st?m Sizemiley13: k?sme yaaa offf ben de sana k?serim ama miley9:
G?TME SEVG?L?M G?TME DAYANMAZ BU Y?REK
NASIL DEL? G?B? ?ZLER BU CAN SEN? GEL G?NL?M?N ???E?? GEL.. SEVMEY?,SEV?LMEY? B?R SANA YAKI?TIRDIM.. BU DA BENDEN AKLIMA GELD? B? ANDA YAZMAK ?STED?M ASLINDA UZATACAKTIM AMA ??MD?L?K BUNLAR GELD? AKLIMA YAZMAK ?STED?M SEN?N ???R?NE BAKINCA ...... TE?EKK?RLER ,Y?RE??NE SA?LIK ARKADA?IM...... rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:G?TME SEVG?L?M G?TME DAYANMAZ BU Y?REK, ?lham perilerimizin verdi?iyle yetiniyoruz sa?ol g?l ?ok g?zel |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi