11-14-2006, Saat: 11:48 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
8,230
-
Konuları:
781
-
-
Rep Puanı:
keşke bi çok kişi de bu kısma olduğundan fazla önem verse,ki önemi varda..burada insanın içi o kadar ortaya çıkıyor ki ,düşünceleri, paylaşımları, ortaya atılan fikirlerden çıkacak mesajlar falan hepsi çok değerli şeyler bence ne kadar güzel açığa çıkıo..ama sadece teşekkür edip geçmelerinden yana değilim ben ....herkesin bi düşünce yapısı var yoruma iyi yada kötü ama neden bilmem ama bi eksiklik var gibi geliyor bana ...herkesin düşüncesine elbetteki saygımız var önemli olan durumun içinde hissetmek kendimizi ve bizde açığa çıkanları dile getirip yazmak bence....
ben teşekkür ediyorum.....
11-15-2006, Saat: 12:07 AM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
1,342
-
Konuları:
87
-
-
Rep Puanı:
A?KI YEN? DO?MU? B?R ?OCU?A BENZETMEM?Z VE ONU D?LLEND?RENE KADAR DURMAMAMIZ G?ZEL G?Z?KSE DE; DO?AN HER ?OCU?UN D?LLEN?P B?Y?Y?P ?LD???N? B?LMEK A?KIN SONUNU KEND? EL?M?ZLE YAZDI?IMIZIN G?ZEL B?R BENZETMES?.
Y?RE??M?ZE YAZDI?IMIZ FERMANIN ?ZELL?KLER? ?OK G?ZEL OLMU?. B?R DE ?U VAR A?KI O KADAR Y?CELT?YORUZ K?? BU SEFERDE BA?KA B?R SORUNLA KAR?ILA?IYORUZ. HANG?S? A?K. BEN SEN? BEN G?B? SEV?YORUM D?YEN B?R?N?N SEVG?S? YETERL? DE??L M?D?R?
YAZILAN B?R DE??L B?N A?K VARDIR. HEPS? DE B?Z? Y?Y?P B?T?R?R.....(YA ASLINDA DAHA YAZACAKTIM AMA 14/10 SAAT 23:05 ?T?BAR? ?LE ANNEM ?A?IRIYOR KEK YAPCAM : ).........
11-16-2006, Saat: 01:32 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
10,613
-
Konuları:
1,406
-
-
Rep Puanı:
emeğine sağlık canım tşklr...
11-16-2006, Saat: 01:33 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
8,230
-
Konuları:
781
-
-
Rep Puanı:
Ben TeŞekkÜr Ederİm ArkadaŞim Sende SaĞol...