hayırlı teskereler=)
Tüm Duygusuzların gözü aydın
|
Cok güzel bir röportaj olmuş
Teşekkürler Şulem ve Adem'im Ehh az kaldı az, azcik daha gayret sonra bitti Askerlik Hayırlı teskereler inş. Qetesh
10-21-2008, Saat: 05:33 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu zamana kadar röportaj yapmak isteyen çok oldu ama ben hepsini geri çevirdim. Sevgili Şulede böyle bir teklif yapınca kıramadım.. Onun yeri apayrı... Duygusuz.com sen ve senin gibi kahraman memmetçikleriyle gurur duyduğu için medar-ı iftiharısın.Sana ulaşmak öyle kolay bişi değil eeee sonuçtaaa ünlü biri oldun artıkınmiley17: öyle herkese kendini anlatmadığın için kimilerinin tanıdığı dedim hemşo gençsin yahuşuhlusun (dünya ahiret gardaşumsun) yalanmı hemşooo Asıl ben teşekkür ederimmiley14: Rabbim hayırlı teskereler versin inşallah cemi cümlesi ile birlikte...
10-21-2008, Saat: 05:45 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bazıları soruyor ya sen askerdeyken nasıl bu kadar çok nette kalabiliyorsun? Ben izindeyim arkadaşlar şuanda.. izinde olmadığın zamanları da biliyoruz:hihi
10-21-2008, Saat: 05:46 PM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:izinde olmadığın zamanları da biliyoruz:hihi Öyle deme hemşo kalbimi kırıyorsun :pisik:
[b]hayırLı teskereLer canım bnm miley14:[/b]
[b]çok qüzeL olmş vaLLa rprtaj çok hşma gddi :$[b]2nze teşkkrLer :$[/b][/b] [b]yarın iznin bitio [b]kına yakcağmı sanıosun bLiorm ama üzüLüorum vaLLa yokLuquna nası aLşcam konşmaya aLşmıştım zor gelcek miley13::$[/b][/b] _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[b]hayırLı teskereLer canım bnm miley14:[/b] Valla cicim koskoca 11 ay bittiyse geriye kalan 4 ayda biter herhalde.. Biliyorum ne kadar gizlesende çok sevinçlisin bu duruma ...Şubatın 20 sinde felan döneceğim geri.. Herneyse sadede gelelim. Ben yokken arkamdan laf felan etmeyin. Tsk nın malıyım nede olsa ..Kendinize iyi bakın .. Görüşmek üzere.. Bu arada mektuplarınızı bekliyorum... ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayirli teskereler Adem .. Tşk ederim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Tüm Duygusuzların gözü aydın | PaPaTYa_PReNSeS | 4 | 1,040 |
10-31-2008, Saat: 11:05 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi