sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne atışması yaaa bi süre yok sanırım kafam şişti sumuyo
aman duymasın
o gitti ben warım sen doktora gitmişken kulakların için check up yaptır bence
Canı Sıkılanlar
|
10-21-2008, Saat: 07:59 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne atışması yaaa bi süre yok sanırım kafam şişti sumuyo o gitti ben warım sen doktora gitmişken kulakların için check up yaptır bence günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o gitti ben warım sen doktora gitmişken kulakların için check up yaptır bence benim kulaklarımda bişe yok sen nedemek istiyon yani yaşlandın mı demek istiyon
10-21-2008, Saat: 08:06 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim kulaklarımda bişe yok sen nedemek istiyon yani yaşlandın mı demek istiyon cok ablacım oda nerden çktı ki ben kulagına dam dum pısır fısır yaptım ya ondan dolayı şey etmiştim ben günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok ablacım oda nerden çktı ki ben kulagına dam dum pısır fısır yaptım ya ondan dolayı şey etmiştim ben hı iyi peki inandım sana
TAMAm Ben MAlzEmeLEri ALAyıM BEn AraBAya GAzıda AtaYım TEK TEK EwLerden AlIrıM sizi
Ya SAKa AMAka BuRDaki HErkese YAqtıqım MİxLEri RaPLArı diNLETMEYi çOk İStiYOruM diNLEmek İSTEyen ÇIkar Mı Ki
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|