:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne atışması yaaa bi süre yok sanırım kafam şişti sumuyo Big Grin Big Grin
aman duymasın Big Grin

o gitti ben warım Big GrinBig Grin sen doktora gitmişken kulakların için Big Grin check up yaptır bence Big GrinBig Grin
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o gitti ben warım Big GrinBig Grin sen doktora gitmişken kulakların için Big Grin check up yaptır bence Big GrinBig Grin

benim kulaklarımda bişe yok Tongue sen nedemek istiyon yani yaşlandın mı demek istiyon
Sad Sad
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim kulaklarımda bişe yok Tongue sen nedemek istiyon yani yaşlandın mı demek istiyon
Sad Sad

cok ablacım oda nerden çktı ki Big Grin ben kulagına dam dum pısır fısır yaptım ya ondan dolayı şey etmiştim benBig Grin
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok ablacım oda nerden çktı ki Big Grin ben kulagına dam dum pısır fısır yaptım ya ondan dolayı şey etmiştim benBig Grin

hı iyi peki inandım sana Big Grin
Ara
sıla
gülooooooo kız nerdesin müşteri mi var Big Grin Big Grin
Ara
dj_FoRzA
HAVA NE qüsel YAaa HAde PiknİÄže diDeLİm MANQal FeLAn Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
sıla
vaaayyy iyi fikir hadi gidelim Big Grin acıktım zaten Smile
Ara
dj_FoRzA
TAMAm Ben MAlzEmeLEri ALAyıM BEn AraBAya GAzıda AtaYımBig Grin TEK TEK EwLerden AlIrıM siziBig Grin
Ara
dj_FoRzA
Ya SAKa AMAka BuRDaki HErkese YAqtıqım MİxLEri RaPLArı diNLETMEYi çOk İStiYOruM SadSadSad diNLEmek İSTEyen ÇIkar Mı KiBig Grin
Ara
sıla
ok tamam ben de bişeler hazırlıyım atıştırmak için mangalın yanında yemek için Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 53 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 01:18 AM