Odam karanlık buğün, Gün ışığı arıyorum
Yollar ıssız bana, Bir ışık istiyorum
Sevdiğim;
Bu yazıyı aşkımıza armağan ediyorum
Yollar ıssız bana, Bir ışık istiyorum
Sevdiğim;
Bu yazıyı aşkımıza armağan ediyorum
Hüzün dolu yine bir akşam üstü, derbest hâlim haykırışta odamın verdiği bir hazla gün ışı arıyorum. Bir yol bulsam hiç düşünmeden yollarına kendime adepte edeceğim.
Ki zaten yolunda ölecek tek benim. Hırçınlığım buğün üzerimde duramıyorum inan ki yerimde, sevdiğim bugün beni bağışla olur mu!
Ki zaten yolunda ölecek tek benim. Hırçınlığım buğün üzerimde duramıyorum inan ki yerimde, sevdiğim bugün beni bağışla olur mu!
Öyle hasretimdesin ki
Gözlerim özledi gözlerini,
Tenim tenini,
Nefesim o tatlı nefesini,
Dudaklarım öpüşünü,
Kulaklarım sesini,
Ellerim ellerini,
Belim sarılışını,
Burnum kokunu özledi.
Tenim tenini,
Nefesim o tatlı nefesini,
Dudaklarım öpüşünü,
Kulaklarım sesini,
Ellerim ellerini,
Belim sarılışını,
Burnum kokunu özledi.
Ben ise Gülüşünü
Ö-z-l-e-d-i-m
Ö-z-l-e-d-i-m
Biliyorsun sevdiğim, en çok senin gülümsemeni severim ağladığın zamanlar kendimden geçerim gülümsemenin ne olduğunu senin gamzende hissettim ... Hep gül ki sevdiğim gülümsemeni daha çok özleyeyim. Ama sana ağlamakta o kadar çok yakışıyor ki masumluğun daha ön plana çıkıveriyor, gözlerindeki o damlacıkları elimle kurulamak istiyorum elime değsin istiyorum tüm varlığınla ile seni kendime adıyorum.
Birde yârim seninle su gibi akıp geçen zamanı öyle çok özledim ki
Parkta dolaşmamızı
Bir bânkta oturuşumuzu
Yanımda iken Canım deyişini
Gözlerime bakarak beni sevdiğini söyleyişini
Zamanın nasıl geçtiğini bilmeden
Akşam oluşunu
Parkta dolaşmamızı
Bir bânkta oturuşumuzu
Yanımda iken Canım deyişini
Gözlerime bakarak beni sevdiğini söyleyişini
Zamanın nasıl geçtiğini bilmeden
Akşam oluşunu
Yüreğimde bir sızı var işte sevdiğim, yüreğimde bir sen dolu hatıran, yüreğimde ismin, yüreğimde biz dolu o günler, yüreğimde özlemin var yârim, yüreğimde Baş Harfin var, yüreğimde mâzi, yüreğimde sen varsın sevdiğim ...
Dokunmasınlar bugün yüreğime ben acı çekmekteyim en toy halim ile
"Özlem, Hasret, Sevgi, Aşk uğruna" canım yanmakta buğün sevdiğim affet beni nolur ...
"Özlem, Hasret, Sevgi, Aşk uğruna" canım yanmakta buğün sevdiğim affet beni nolur ...
SENİ ÇOK ÖZLEDİM
/Senin yokluğun ölümden beter\
€zBeRimSin
20 Ekim 2008
23:40
20 Ekim 2008
23:40