SEHER YELİ SELAM SÖYLE ON'A
Seher yeli git sevdigime selam söyle...
Onsuz oldugumu ama ayakta dimdik durdugumu söyle ona içimdeki sevdayı bitirmeden çogaltarak sadece onu bekledigimi söyle ona ve buse mi gönder gülüşlerimi savur seher yeli..O benim gülüşlerim olmadan gülemez seher yeli sevdigimi bekledigimi söyle söyle seher yeli söyle nasıl sevdigimi söyle ona..
Onsuz oldugumda tek tesellimin resimleri oldugunu
Yaşadıklarımızın oldugunu
Kalp atışlarımda onu hissettigim için bu hasret dayandıgımı söyle ona seher yeli
Birgün göçmen kuşlar misali bana gelecegini edebiyete kadar bende kalacagını gözlerim yollarda ben onun kalbimde bekledigimi söyle...Göç ettigi yere onda olan kalbimide götürdügünü her göç edişinde yüregim sana yara aldıgını anlat anlar ki anlasın onsuzluk terkedişlik nasılmış..
Selam söyle seher yeli selam söyle sevdigime
Son busesi hala dudaklarımda
Gözlerinin gözlerimde
Ellerininin sıcaklıgının ellerimde
Kokusunun hala tenimde oldugunu söyle ona
Onu onsuz yaşadıgımı onsuz ölmek istemedigimi söyle ona onun kollarında onun sıcaklıgında son nefesimi vermek istedigimi son göç edecegi yer ben olayım ona söyle söyle ki gelsin gelsin ki onsuzlugun bende açtıgı yaraları,yüzümdeki o çizgileri görsün..
Söyle seher yeli söyle
İçimdeki ona olan sevdayı
benim sevdam kendimden öte canımdan öte
Anlat ona
Tenine nasıl hasret kaldıgımı
Busesini nasıl özledigimi
Ellerini nasıl özledigimi
Nasıl bir yürekle baglı oldugunu anlat ona..
Selam söyle sevdigime selam söyle
Seher yeli selam söyle..
ÇiLeK HiLaL
Seher yeli git sevdigime selam söyle...
Onsuz oldugumu ama ayakta dimdik durdugumu söyle ona içimdeki sevdayı bitirmeden çogaltarak sadece onu bekledigimi söyle ona ve buse mi gönder gülüşlerimi savur seher yeli..O benim gülüşlerim olmadan gülemez seher yeli sevdigimi bekledigimi söyle söyle seher yeli söyle nasıl sevdigimi söyle ona..
Onsuz oldugumda tek tesellimin resimleri oldugunu
Yaşadıklarımızın oldugunu
Kalp atışlarımda onu hissettigim için bu hasret dayandıgımı söyle ona seher yeli
Birgün göçmen kuşlar misali bana gelecegini edebiyete kadar bende kalacagını gözlerim yollarda ben onun kalbimde bekledigimi söyle...Göç ettigi yere onda olan kalbimide götürdügünü her göç edişinde yüregim sana yara aldıgını anlat anlar ki anlasın onsuzluk terkedişlik nasılmış..
Selam söyle seher yeli selam söyle sevdigime
Son busesi hala dudaklarımda
Gözlerinin gözlerimde
Ellerininin sıcaklıgının ellerimde
Kokusunun hala tenimde oldugunu söyle ona
Onu onsuz yaşadıgımı onsuz ölmek istemedigimi söyle ona onun kollarında onun sıcaklıgında son nefesimi vermek istedigimi son göç edecegi yer ben olayım ona söyle söyle ki gelsin gelsin ki onsuzlugun bende açtıgı yaraları,yüzümdeki o çizgileri görsün..
Söyle seher yeli söyle
İçimdeki ona olan sevdayı
benim sevdam kendimden öte canımdan öte
Anlat ona
Tenine nasıl hasret kaldıgımı
Busesini nasıl özledigimi
Ellerini nasıl özledigimi
Nasıl bir yürekle baglı oldugunu anlat ona..
Selam söyle sevdigime selam söyle
Seher yeli selam söyle..
ÇiLeK HiLaL