:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
forumdan 2 kişiyi evlendirelim.......
sıla
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nan gelınlıklerımle kaldım ortada Confusedmiley13:

Confusedmiley13: olsun ööle deme onu giyemeyen de var ühüüüüüü Confusedmiley13:
Ara
çilekli cuklat
Evlenmıyorum Vazgectımmmmmmmmmmmmmmmmmm Wink
Ara
günahkeçisi
hemen samiye giydirelim bi damatllık Big GrinBig Grin
Ara
duyqushh
şimdiden sölim kimse bnm ismimi yazmasınnn bn bekarr kalcam Big GrinBig Grin kocaya qitmek istemiommmm :yikildim:
Ara
çilekli cuklat
ben eflenmıyorum ıstemıom eflenmek ya :'(
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şimdiden sölim kimse bnm ismimi yazmasınnn bn bekarr kalcam Big GrinBig Grin kocaya qitmek istemiommmm :yikildim:

ben seni kuma olarak alcam muhalefet Big GrinBig Grin
Ara
günahkeçisi
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben eflenmıyorum ıstemıom eflenmek ya :'(

sen hep böyle geri tep kısmetlerini ewde kalcan yakında Big GrinBig Grin
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben seni kuma olarak alcam muhalefet Big GrinBig Grin
Big GrinBig Grin uyusa baqqq yhaaa bide kumaaa dioo hıhhhhh beni ne doktorlar mühendisler istedide bn bakmadımmm Big GrinBig Grin sana hiççç varmam bn hıhhhhh :yikildim:
Ara
çilekli cuklat
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen hep böyle geri tep kısmetlerini ewde kalcan yakında Big GrinBig Grin

allah belanııı emııı ıstemıom emre nolarrr evlendırme Confusedmiley13:
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big GrinBig Grin uyusa baqqq yhaaa bide kumaaa dioo hıhhhhh beni ne doktorlar mühendisler istedide bn bakmadımmm Big GrinBig Grin sana hiççç varmam bn hıhhhhh :yikildim:

doktor muhendis :yikildim: onlarda ne ki ben pasa torunuyum Big Grin alcam seni kuma Big GrinBig Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim Rüya Güzeli 1 640 04-06-2022, Saat: 12:44 PM
Son Yorum: wildfang
  üstündeki kişiyi yolda görsen ilk ne dersin?? Melek06 38 2,797 03-28-2012, Saat: 11:22 PM
Son Yorum: history
  Forumdan enson kim çıktı ? eLyos 2 586 03-13-2012, Saat: 05:43 AM
Son Yorum: Av.bey
  Forumdan Bir Kişiyi Dans'a Davet Edin ... Melek06 422 16,040 03-12-2012, Saat: 03:15 PM
Son Yorum: ZencefiL
  iLLa aşık oLsaydın forumdan kime aşık oLurdun? duyqushh 183 8,065 02-20-2011, Saat: 01:56 AM
Son Yorum: acemhe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 10:18 PM