Eğer kelimelerle anlatılabilecek olsaydı bazı duygular emin ol şunu bu anda zevkle yapardım. Ama yok.Bazı şeyleri anlatmanın tarif etmenin mümkünatı yok. Söylenmek istenen her kelime sana az. Şu an dilimden senin için dökülmeyen dökülemeyen her cümle eksik. Lal oluyor dillerim susuyorum konuşamıyorum. Bir şeyler söylemek istiyorum ama beceremiyorum. Sadece bir cümle gerisini sen anla. Seni Seviyorum...
Bana Bir Haller Oldu
|
10-26-2008, Saat: 04:16 AM <
ömrümün sonuna kadar hep benim olarak kal olur mu?
bi’tanen …Seni Seviyorum…
10-26-2008, Saat: 05:02 AM <
Oyyoyy sizler bir Harikasınız
Allahım Mutluluğunuzu bir Ömür Boyu nasip etsin inşaAllah (Amin)
size bi şarkı armağn etmek istedim umarım beğenirsiniz
[ses]http://canatdeneme.googlepages.com/FerhatGocer-SonAskim2008.mp3[/ses]
10-26-2008, Saat: 09:12 PM <
Her şey var olmakla başlar
kalp varsa aşk olur güven varsa sevgi olur huzur varsa mutluluk olur sen varsan dünya benim olur Benimsin sen benim sevdiğimsin benim sevgilimsin,elinden tutup ''seni seviyorum'' diyebildiğimsin Var olmanla yaşarım ben yokluğun yoktur zaten sen yokluğuna alıştırma beni yokluğuna zor alışırım sen bilmezsin Sana gelmeye çalışırım hep yaptığım gibi... Yok olursun arada bir ama o zaman senin için hala çırpınıyorsa yüreğim gözlerimi gözlerine değdirebilmekse tek dileğim seni benden mahrum etmem sevdiğim... dedim ya yokluğuna zor alışırım ben sen varlığınla kabullendir beni Ben seni rüyamda da görebilirim dokunmadan ben senin resminede bakarım sen olmadan ben seni ellerin ellerimdeyken sımsıkı bırakma nolur beni...
10-26-2008, Saat: 10:09 PM <
Boş ver şu dünyanın kahrını Patlat bir türkü, sesin incesinden Bahar gibi ruhun olsun dizelerde İçinde sevdan ve umudun Dağ başındaki çoban duysun Bir de yüreğim Yüreğim senin olsun Hani güllerle donanımlı Yollarına dökülüşüm Bu sevda ömrümüzce sürsün Bırak sessiz duvarların kahrını Onlar derdinde yansın. Bir türkü, bir umut Bizim olsun... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
A?k ? Anlat Bana ... !!! | Firari Fırtına | 3 | 599 |
04-07-2022, Saat: 07:48 AM Son Yorum: wildfang |
|
Uzun zaman oldu | Xesar | 9 | 718 |
10-19-2015, Saat: 10:38 AM Son Yorum: acemhe |
|
Uzun Zaman Oldu ! | acemhe | 5 | 764 |
07-12-2010, Saat: 11:23 PM Son Yorum: acemhe |
|
Bana aşkın ‘’bomboş kırık dökük bir çerçevede asılı kalmak oldugunu’’öğrettin | SeRDİD | 0 | 684 |
03-24-2010, Saat: 05:38 PM Son Yorum: SeRDİD |
|
bana düşmez kal demek | acemhe | 2 | 531 |
12-27-2009, Saat: 01:48 PM Son Yorum: acemhe |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi