Teşekkür ederim
вıяαк öℓєуiм σ güzєℓ gözℓєяiηW
|
10-25-2008, Saat: 05:09 AM <
Herşeyi bir kenara atıp benimle gelebilirmisin mutluluk diyarına sevgili... güsel paylasım cnm yüreğine saglık...
ne zaman kafamı toparlayamasam içimden hiç birşey yapmak gelmese ve kendimi sokağa atsam nereye gittiğimi bilmeden öylece yürüsem ayaklarım beni hep sana getiriyor...
demek yüreğim nerde olmak istediğini biliyor..... bunlarda benden olsun hüzünçiçeği yüreğine sağlık......
Cok hoş bir yazı gerçekten ..
Yüreğine zeval gelmesin нüzüηçiçєğim
Öyle güzel ifade etmişsin ki melegim..
Her satırı okuyuşumda içim hüzünle dolu çok ama çok güzeldi tıpkı sen gibi tıpkı yüregin gibi...o güzel gönlüne saglık нüzüηçiçєğim
Son kez çağır beni, [SIZE=4]ölüm şerbetini elinde içeyim.[/SIZE] [SIZE=2]gülmezse gözlerim gözlerinde ,[/SIZE] [SIZE=2]gözyaşlarımla yıka beni sevdamı kefenim yap sar beni son kez gözlerinde öleyim sevgili….[/SIZE] Son kez gözlerinde öleyim Melegim..
10-26-2008, Saat: 10:15 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yüreğin inşallah hep olmak istediği yere gider.teşekkürler bu güzel satırlar için seninde yüreğine sağlık..
10-26-2008, Saat: 10:15 PM <
Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cok hoş bir yazı gerçekten ..Teşekkür ederim canım benim
10-26-2008, Saat: 10:16 PM <
Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cok hoş bir yazı gerçekten ..Teşekkür ederim canım benim
10-26-2008, Saat: 10:18 PM <
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Öyle güzel ifade etmişsin ki melegim..SEN BİTANESİN VE BENİM HERŞEYİMSİN. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi