Beni Kim Vurdu..?
Sen mi..?
Simdi böyLe canim yanarak mihLanmisken oLdugum yere , düsünceLerim karisik , eLLerim terLiyorken SIKINTI’DAN , zihnimde doLaniyorken bin bir savruk hikaye ve ariyorken yarami kapatacak bir çare nasiL buLacagim beni vuran siLahin tetigini çeken eLi.
Ne oLdu bana..? NasiL oLdu biLmiyorum.
Canim aciyor gaLiba…
Bu kadar mi güçsüz kaLdim..?
Her seyin koLay oLacagini , her hikayenin bir sonu oLabiLecegini , tüm düsLerin yoLLarini sasirabiLecegini düsünürken simdi nasiL oLdu da bir anLam , bir dogru veremiyorum günüme..?
ÖnceLeri geçen günün hüznündense geLecek günün sevkiyLe doLdurmamis miydim yüregimi..?
ÖyLeyse ne oLdu simdi..?
NeyLe vurdun sen beni..?
KoLLarinin sefkatinin yerine umarsizLigi birakmasimi..?
BakisLarinin hayranLiginin yerini siradanLigin aLmasi mi..?
Sabir kokan sözLerinin yerinde teLasin uçusmasi mi..?
Yoksa bana ait oLmayan bir kostümü mü geçirmis oLman ..
YaraLadi.. kanatti… yüregimi böyLesine..?
Canim aciyor gaLiba…
Evet sizLiyor yüregim , kaniyor için için anLam yükLeyemesem de üzerine.
Senden vazgeçmek mi , benden vazgeçmen mi tuz basiyor yarama..? Hangisi daha agir geLiyor..? Hangisi gözümü karartmam için zorLuyor beni..?
BiLiyorum bu da geçecek. Bu da yeni dogan günesin öncesi son karanLik oLacak.
BiLiyorum bu da yaraLarLa bogusmus yüregimde diğerLeri gibi bir iz kaLip daha sagLamLastiracak.
SagLamLasmak . . .
NasiL..? Neye karsi..?
Ya nasir tutmasi için yüregimin son darbeyse bu..?
Ya bundan sonra si Ya en sonunda çürüyüp giderse bu kendi kendine tutsakLigin içinde..?
Ya son çaremsen sen .
Canim aciyor gaLiba…
Beni kim vurdu..?
Sen mi..?
NasiL oLur ?
Intihara meyiLLi degiLim ki ben . HeLe kendimi böyLesine severken , yarina böyLesine arzuyla kucak açmisken.
Sabir sabir üstüne ekLeyip yoLLarini gözLedigim hayaLLerim mi düsürdü beni tuzagina..? OnLar mi siLahi tutusturduLar eLime , üzerinde senin izLerini birakarak..?
Ben bunu kendime nasiL yapabiLirim ki..?
Bir düs yasamak ugruna erteLedigim anLar mi böyLesine savunmasiz birakti yüregimi?
Canim aciyor gaLiba . . .
Canim çok yaniyor gaLiba . . .
Beni kim vurdu ?
Sen mi ?
Yoksa seninLeyken sensiz oLusum mu?
Beni kim vurdu ?
Ben mi?
Yoksa sensizLigin hesabini yapmayan hayaLLerim mi..?
Canim aciyor gaLiba…
Canim çok aciyor…
Bu aci dayaniLmaz oLdu artik .
Alıntı
Sen mi..?
Simdi böyLe canim yanarak mihLanmisken oLdugum yere , düsünceLerim karisik , eLLerim terLiyorken SIKINTI’DAN , zihnimde doLaniyorken bin bir savruk hikaye ve ariyorken yarami kapatacak bir çare nasiL buLacagim beni vuran siLahin tetigini çeken eLi.
Ne oLdu bana..? NasiL oLdu biLmiyorum.
Canim aciyor gaLiba…
Bu kadar mi güçsüz kaLdim..?
Her seyin koLay oLacagini , her hikayenin bir sonu oLabiLecegini , tüm düsLerin yoLLarini sasirabiLecegini düsünürken simdi nasiL oLdu da bir anLam , bir dogru veremiyorum günüme..?
ÖnceLeri geçen günün hüznündense geLecek günün sevkiyLe doLdurmamis miydim yüregimi..?
ÖyLeyse ne oLdu simdi..?
NeyLe vurdun sen beni..?
KoLLarinin sefkatinin yerine umarsizLigi birakmasimi..?
BakisLarinin hayranLiginin yerini siradanLigin aLmasi mi..?
Sabir kokan sözLerinin yerinde teLasin uçusmasi mi..?
Yoksa bana ait oLmayan bir kostümü mü geçirmis oLman ..
YaraLadi.. kanatti… yüregimi böyLesine..?
Canim aciyor gaLiba…
Evet sizLiyor yüregim , kaniyor için için anLam yükLeyemesem de üzerine.
Senden vazgeçmek mi , benden vazgeçmen mi tuz basiyor yarama..? Hangisi daha agir geLiyor..? Hangisi gözümü karartmam için zorLuyor beni..?
BiLiyorum bu da geçecek. Bu da yeni dogan günesin öncesi son karanLik oLacak.
BiLiyorum bu da yaraLarLa bogusmus yüregimde diğerLeri gibi bir iz kaLip daha sagLamLastiracak.
SagLamLasmak . . .
NasiL..? Neye karsi..?
Ya nasir tutmasi için yüregimin son darbeyse bu..?
Ya bundan sonra si Ya en sonunda çürüyüp giderse bu kendi kendine tutsakLigin içinde..?
Ya son çaremsen sen .
Canim aciyor gaLiba…
Beni kim vurdu..?
Sen mi..?
NasiL oLur ?
Intihara meyiLLi degiLim ki ben . HeLe kendimi böyLesine severken , yarina böyLesine arzuyla kucak açmisken.
Sabir sabir üstüne ekLeyip yoLLarini gözLedigim hayaLLerim mi düsürdü beni tuzagina..? OnLar mi siLahi tutusturduLar eLime , üzerinde senin izLerini birakarak..?
Ben bunu kendime nasiL yapabiLirim ki..?
Bir düs yasamak ugruna erteLedigim anLar mi böyLesine savunmasiz birakti yüregimi?
Canim aciyor gaLiba . . .
Canim çok yaniyor gaLiba . . .
Beni kim vurdu ?
Sen mi ?
Yoksa seninLeyken sensiz oLusum mu?
Beni kim vurdu ?
Ben mi?
Yoksa sensizLigin hesabini yapmayan hayaLLerim mi..?
Canim aciyor gaLiba…
Canim çok aciyor…
Bu aci dayaniLmaz oLdu artik .
Alıntı