evet sen kendini bilmezsen ya nice okumaktır der bi büyüğümüz konuyla bağlantısı ne bilmiyorum ama aklıma geldi işte
Garip Sohbetler
|
11-15-2006, Saat: 08:13 PM <
arkadaşLar qeLin özeLLikLede kankam sen bişy sormam Lazım msn'lerde bi sorun var ya o yüsden burda konuşcaz eeeeeee kimLer var ?
11-15-2006, Saat: 08:27 PM <
lan kanka kafayı yiyecem ya gitmio kimseyle konuşamadım konuşamıomda ağlıyacam :'( offf offff
evet ya nedir bu msn deki sorun ya bende aynı dertten yakınıyoruım yazıom yazıom gitmioooo deli etti beni hepinize iyi akşamlar...
11-15-2006, Saat: 08:29 PM <
uffffff eft kanka ya sende anca qeLdin yani bişy sorcam bu inkiLapda nereye kdr yazcaz bn slk unuttum bu ödevi şimdi sıkıştım hadi çabuk söLe
11-15-2006, Saat: 08:30 PM <
rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ya nedir bu msn deki sorun ya bende ayn? dertten yak?n?yoru?m yaz?om yaz?om gitmioooo deli etti beni hepinize iyi ak?amlar... ?ok k?t? bi?y ya tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ok k?t? bi?y yavalla ben ??ld?rmak ?zereydim kapatt?m iice s?k?ld?m ama herrhalde d?zelr yaaaaa
11-15-2006, Saat: 08:32 PM <
lan kanka sadece bizim değilmiş herkezin öleymiş nys 1 dünya savaşı sonuçlarına kadar yazıcan kanka çoksinirliyim kafayıyiyecem
in?aLLah rose apLam
tmm lan kanka ?ok saqoL ben kafay? yedim biLe :mad:
rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla ben ??ld?rmak ?zereydim kapatt?m iice s?k?ld?m ama herrhalde d?zelr yaaaaain? d?zelir bea hep b?le kalmaz yaw |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 196 Ziyaretçi