günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:diyetisyene gelenlerle ilgilenirsin işte onlarda hasta sayılırsndende eii kasap olur hee
Üsttekine Hangi mesLek Gider? xD
|
10-29-2008, Saat: 10:21 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sndende eii kasap olur hee senden de kuaför bak ii bişey söyledim birimiz et birimiz saçları dograrırz
sendende haber spikerii çok konuşuolar yarım saat susmuolar yha aynı sn işte
10-29-2008, Saat: 10:28 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sendende haber spikerii çok konuşuolar yarım saat susmuolar yha aynı sn işte sende spor eleştirmenleri war ya bi hakemi eleştirirler bi oyuncuları aynıı sen işte günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sende spor eleştirmenleri war ya bi hakemi eleştirirler bi oyuncuları aynıı sen işte sndende Bodyguard sevqiLinin korumaLıgını yaparsınn
10-29-2008, Saat: 10:32 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sndende Bodyguard sevqiLinin korumaLıgını yaparsınn senden de aşçı olur sewgiline gül gibi bakarsın habire kilo alır :d günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senden de aşçı olur sewgiline gül gibi bakarsın habire kilo alır :d yok hayırr bn göbekLi sevqiLi istemiommm ztn benimkide sırf bnm korkum yüzünden kilosuna dikkat etmeye çalışıoo arkadaşlarına olum kilo almamam lasımm yoksa duygu bni terk eder dioo :yikildim: şaka filan bi yana bn onu azcık qöbeklide severim ama çok almasın istemem
10-29-2008, Saat: 10:37 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok hayırr bn göbekLi sevqiLi istemiommm ztn benimkide sırf bnm korkum yüzünden kilosuna dikkat etmeye çalışıoo arkadaşlarına olum kilo almamam lasımm yoksa duygu bni terk eder dioo :yikildim: şaka filan bi yana bn onu azcık qöbeklide severim ama çok almasın istemem her kızın içinde ascık bi göbekli erkek sewgisi war galiba :yikildim: ne cok korkutmuşsun cocgu be bırak arada yesin istedigini diken üstünde yemk yiodur zawallı günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: her kızın içinde ascık bi göbekli erkek sewgisi war galiba :yikildim: ne cok korkutmuşsun cocgu be bırak arada yesin istedigini diken üstünde yemk yiodur zawallı ama baLımm bn onu her haLyLe severim şimdiki formu süperr bide spor salonuna qidio azcıkta kas yapmış qöqüs kası fiLan süper olmuşş miley17:miley17: dedim buu haLin çokk eii kiLo aLma tamammı aşkım dedim tmm dedi ama arada kaçamak yaptırıom tabe yha kendi ellerimle hazırlarım yada bi resturanta qideris kaçamak yaparıs
10-29-2008, Saat: 10:45 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama baLımm bn onu her haLyLe severim şimdiki formu süperr bide spor salonuna qidio azcıkta kas yapmış qöqüs kası fiLan süper olmuşş miley17:miley17: dedim buu haLin çokk eii kiLo aLma tamammı aşkım dedim tmm dedi ama arada kaçamak yaptırıom tabe yha kendi ellerimle hazırlarım yada bi resturanta qideris kaçamak yaparıs siz kızlar war ya işiniz cok ii biliosunuz allah gazabınızdan korusun bizi baksna hem her haliyle sewerim diosun hemde böle kal dioun tek başına yedirmiosun tabi beraber alıosunuz dme kiloları |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
En çok hangi üye dikkatinizi çekiyor??? | _kardelen_ | 7,501 | 148,903 |
04-05-2022, Saat: 04:31 AM Son Yorum: wildfang |
|
kalbiniz hangi durumda..? | BiRiciGim | 182 | 8,287 |
05-07-2021, Saat: 03:44 PM Son Yorum: badelie |
|
öLecek olusan üsttekine ne bırakırdın ? | bebiS | 486 | 8,324 |
03-23-2021, Saat: 02:47 PM Son Yorum: badelie |
|
Bu Şarkıcının Hangi Şarkısını Seviyorsun | Beyaz | 17 | 1,399 |
03-22-2021, Saat: 07:44 PM Son Yorum: badelie |
|
Evet arkadaşlar sitemizde en çok hangi üyeyle tanışmak isterdiniz.... | rocker_nergiz | 181 | 8,664 |
03-20-2015, Saat: 01:11 AM Son Yorum: acemhe |
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi