günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onu zaten adım gibi ibliorum o yüzdne o fırsatı degerlendirdim yaa hemen böle bi mutlu oldum geçici ya ondanharbi yha konu nerden nereye qeLdi puu bizeee
Üsttekine Hangi mesLek Gider? xD
|
10-29-2008, Saat: 11:27 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı: harbi yha konu nerden nereye qeLdi puu bizeee bencede bi baslıga bi baktım bide yazdıklarımıza meslekler klmayınca knuyu koparmışız :d günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bencede bi baslıga bi baktım bide yazdıklarımıza meslekler klmayınca knuyu koparmışız :d haklısın bütün akla qalabilcek meslekleri biz yazmışız düşünsene millet oyunda oynayamayacaktı yasıkkk
10-29-2008, Saat: 11:34 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haklısın bütün akla qalabilcek meslekleri biz yazmışız düşünsene millet oyunda oynayamayacaktı yasıkkk çenemiz insanların oyunlarınıda engelledi gördün mü cok konuştun cok konuştuk günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çenemiz insanların oyunlarınıda engelledi gördün mü cok konuştun cok konuştuk o zaman buraya daha bişe yazmayalım baLım
10-29-2008, Saat: 11:39 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman buraya daha bişe yazmayalım baLım tamamdır hayatım artık buraya yazmayalım bu sondu hıh küstük bu sayfaya giderkende :pisik: pışık yapasım geldi günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamamdır hayatım artık buraya yazmayalım bu sondu hıh küstük bu sayfaya giderkende :pisik: pışık yapasım geldi:yikildim::yikildim:deLi çocuq noLcaq
10-29-2008, Saat: 11:43 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim:deLi çocuq noLcaq saol hayatımm ne kadr düşük çeneliyim yaa cewap wermeden dramıorum günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol hayatımm ne kadr düşük çeneliyim yaa cewap wermeden dramıorum aynıı bn : hade hayatım biz yuvamıza ( canı sıkılanlar ) qideLim tut eLimden
10-29-2008, Saat: 11:47 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynıı bn : hade hayatım biz yuvamıza ( canı sıkılanlar ) qideLim tut eLimden :kucak:tuttum hayatımm hadi gidelim bu akşam orda konaklayalım yarn bakarız baska yerler hadi gittik artık |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
En çok hangi üye dikkatinizi çekiyor??? | _kardelen_ | 7,501 | 148,904 |
04-05-2022, Saat: 04:31 AM Son Yorum: wildfang |
|
kalbiniz hangi durumda..? | BiRiciGim | 182 | 8,287 |
05-07-2021, Saat: 03:44 PM Son Yorum: badelie |
|
öLecek olusan üsttekine ne bırakırdın ? | bebiS | 486 | 8,324 |
03-23-2021, Saat: 02:47 PM Son Yorum: badelie |
|
Bu Şarkıcının Hangi Şarkısını Seviyorsun | Beyaz | 17 | 1,399 |
03-22-2021, Saat: 07:44 PM Son Yorum: badelie |
|
Evet arkadaşlar sitemizde en çok hangi üyeyle tanışmak isterdiniz.... | rocker_nergiz | 181 | 8,664 |
03-20-2015, Saat: 01:11 AM Son Yorum: acemhe |
Konuyu Okuyanlar: 11 Ziyaretçi