*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: yine etmi?sin s?z?n? mert sende g?selsin sende kat?l bu g?sellerin aras?na nerde g?sel orda sensin he:yikildim:
ya walahi hankinisi se?sm
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
birinzi al?p g?t?rcm ama kesn :yikildim:
Lacey Kendini ?zLetmezz :))
|
11-15-2006, Saat: 10:46 PM <
*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: yine etmi?sin s?z?n? mert sende g?selsin sende kat?l bu g?sellerin aras?na nerde g?sel orda sensin he:yikildim: ya walahi hankinisi se?sm ![]() ![]() birinzi al?p g?t?rcm ama kesn :yikildim:
11-15-2006, Saat: 10:54 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya walahi hankinisi se?smava gidiyim derken avlanmada:yikildim:
11-15-2006, Saat: 10:55 PM <
yani demek istiosn ki birini götüreym derken onnar seni götrmesin,götürsnler ya onada kapulll
![]() ![]()
11-16-2006, Saat: 09:54 AM <
ÇOOK KÜÇÜKK AMA BENDE ÇOK BUYUK DEILIM YANI 17 BEN TANISABILRIIZZ ISTERSENNN HEHEH
(Edıt:YARGIÇ:reklam vermek yasaktır)siteye gır mail adresım yazarr herkes ıcın gecerlıdır!!
11-16-2006, Saat: 10:01 AM <
ya?as?n kedi kesmek
![]() ![]() ![]() pissatanist k?zsen ne olursan ol yine g?zelsin ![]() tmm sus ben seni sevmiyom.. kedi kesen ![]() ?ok g?zelsin ve ?ok cicisin ?oksun i?te ?oOOkKK ![]() Masal_y?zL? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya?as?n kedi kesmek Hop emincim ne oluyoruz ![]() ![]() ![]() Hos kizsin g?zelim... Cok d?s?n?yorsun herhalde ![]() ![]() ![]()
teşekkürLer,saoLun,varoLun
![]() iyi bari bu sefer "Allah sevdiğine bağışlasın" demişsiniz,tşk ederim yani "sahibine" deyince kendimi yavru köpek gibi hissediyorum ![]() ![]() ![]()
11-16-2006, Saat: 06:38 PM <
YaGMuR_Y?RekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hop emincim ne oluyoruz Bende Hop dicem ama neye hop diceyime bilemedim... ![]() Bana da anlat ben de bileyim... ![]() ![]() .................................... ?ok ?irin bir k?zs?n Lacey... ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
hangi takımlısın kendini nasıl hissediyosun yorumlar | dj_cansel53 | 0 | 487 |
05-22-2007, Saat: 03:11 PM Son Yorum: dj_cansel53 |
|
Bu da BeN :: Lacey (Yani B??Ra) | Lacey | 150 | 6,588 |
04-01-2007, Saat: 11:39 PM Son Yorum: CReATuRE |