*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Türkçeyi destekleyenler grubuna boşuna girmedim zaten canım.konuyLa ne aLaka :8
İstanbullu Dünya Güzeli.
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Komedisiniz heaa senin kadar olamasakta öleyiss napakk _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Farkındayım keLimeLerin konuyLa oLan o muhteşem dansına anLamLarına vermek istedği duyguya vb.. herşeynin dıdısının dıdısına kadar düşünmüş abimiz duygu hakLısın bebişimmm önem verioo hüsoo abimiz biseee
11-02-2008, Saat: 02:57 AM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konuyLa ne aLaka :8 Konuyla alakası şu ben madem o guruba girdim forumdada olsa Türkçeyi akıcı kullanmam şart değilmi sence İLKCAn cım. *Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konuyla alakası şu ben madem o guruba girdim forumdada olsa Türkçeyi akıcı kullanmam şart değilmi sence İLKCAn cım. bravooo hüsomm tam destekk *Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konuyla alakası şu ben madem o guruba girdim forumdada olsa Türkçeyi akıcı kullanmam şart değilmi sence İLKCAn cım.senin iLk söyLediğin cümLeLerin anLam yönü şimdi söyLediğin kuLLanım biçimi
Söyleyeyim kelimeleri düşünerek seçtim hangi kelimenin yanına hangi kelime uygun gelir nereye ne yazsam mana bozukluğu olmaz acaba nicki doğrumu yazdım yazarken nelere dikkat etmeliyim gibi işte.
burda türkçenin doğru kuLLanımıyLa iLgiLi bi açıkLama oLduqunu düşünmüorm ben buna dayanarak onu söyLedim _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Söyleyeyim kelimeleri düşünerek seçtim hangi kelimenin yanına hangi kelime uygun gelir nereye ne yazsam mana bozukluğu olmaz acaba nicki doğrumu yazdım yazarken nelere dikkat etmeliyim gibi işte. kısss İLkcanımmm ugraşma daha fasLa hüsoo abimizLe kıssss |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi