Sayın yönetim bir talebim var Co-admin olmak istiorum saygılar
Yönetim Duy Sesimi
|
İlgin için teşekürler... Yönetim şu an için böyle bir yetkilendirme düşüncesi yok. Sitenin kendi içinde bazı yönetim ve yetkilendirme kuralları var. Tabi adminlerimizde bu konuyu okuduklarında onlarda bir yorum yapacaktır. İlgin için tekrar teşekkürler. İyi forumlar
ben tşk ederim ercan saol bakalım adminler ne dicek uygun görülmemesi halinde konu kilitlensin sohbet alınana dönmemesi açısından
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet haklısınız vazcaydım tşkler vazcayma ya hep co-admin sefgilim olsun istemişimdir sen devam et ben de sefgilin olıyım olar mı :yikildim::yikildim: sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vazcayma ya hep co-admin sefgilim olsun istemişimdir sen devam et ben de sefgilin olıyım olar mı hmm bana uyar uymasınada gelde yönetime anlat baksana kabul görmüor Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm bana uyar uymasınada gelde yönetime anlat baksana kabul görmüor neyse ya napalım sen ne sevgili ne aşk artık sonunu düşünüyosun zaten sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse ya napalım sen ne sevgili ne aşk artık sonunu düşünüyosun zaten co-admin yapsınlar artık hep seni düşünecem |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sayın Yönetim. | deli yürek | 5 | 834 |
05-10-2009, Saat: 02:51 AM Son Yorum: MorciveT |
|
Sayın Yönetim | adyge55 | 8 | 885 |
03-11-2009, Saat: 11:06 AM Son Yorum: adyge55 |
|
çok sevgili yönetim :) | kı@ymı@k=) | 0 | 465 |
03-07-2009, Saat: 02:51 PM Son Yorum: kı@ymı@k=) |