YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:H?mm bak al??mana sevindim orada okul d???nda sosyal faliyetlerinde var m??yok suan c?nk? sadece almanca ?grenmeye calisiyorum cok zor gecen sene hic kulak vermedim istemiyodum ?grenmeyii ama bu sene ?grenmem gerek....
Garip Sohbetler
|
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:izmirli misin.....hayir canim diyarbakirliyim...
Ciddi anlamda zor olduğunu tahmin edebiliyorum.
İlerisi için düşüncelerin nedir ya daha doğrusu lise bittimi oradaki sistem nasıldır tam bilmiyorum ama... Gelecekte yapmak istediğin yada temelini attığın bir iş var mı?
lise bitmeden geldim buraya....
daha ne meslek yapicagimi bile bilmiyorum ama bir yil sonra meslek okuluna gitmek zorundayim.... eger lise bitince gelseydim buraya burda üniversiteye giris yapabilirdim ama olmadi iste
Kısmet ya üzme kendini herşeyde bir hayır vardır.
Yazları buraya geliyormusun? YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kısmet ya üzme kendini herşeyde bir hayır vardır.evet izmire gidiyorum... bu yazda gidicem Allah nasip ederse... sagol kevsercim
Tam haber spikeri olurmuş benden he
Şimdi zevklere gelelim...genelden özele iniyos Özgülcüm yapmaktan en keyif aldığın şeyler nelerdir?
valla yargic sana yetismek zor
himmm en zevk aldigim seylerden biri bikere duygusuz.com. ikincisi müzik dinlemeyi cok severim... bide tvde sevdigim programlari izlerim.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 31 Ziyaretçi