ok yargic muhtar
7 kardesiz...
ama dördü izmirde ,üc kardesiz burda...
7 kardesiz...
ama dördü izmirde ,üc kardesiz burda...
Garip Sohbetler
|
ok yargic muhtar
7 kardesiz... ama dördü izmirde ,üc kardesiz burda...
OOOO maşallah kıs
zor değilmi ya kardeşlerden ayrı olmak ? acı varmı efendim zor olmaz olurmu yilmaz ya... dördüde benden büyük hic ayri kalmamistik bu yasimiza kadar onuda ögretti hayat bizte...
Ya kısmet ya bazen oluyor bir takım şeyler yüzünden peki buralarda daha başka neler bıraktın hani kardeşlerden başka arkadaşlar falan sevgilide bıraktın mı? (Flaş flaş flaş yargıç sıkı sorulara devam ediyor)
allamya
en yakin arkadasimi biraktim orda oda bu forumdan *melis* onu cok özlüyorum...tabi diger arkadaslarimda var.... baska kimseyi geride birakmadim ayrica yilmazcim elbet birgün sira sanada gelicek merak etme
Tehdit etmeyelim hem aşk konusunda forumun her köşesine yazdım ben
Nese en yakın arkadaşını bırakmakta zordur. Orada arkadaş çevren nasıl peki...
hmm... baya zordur senin icin Özgül seni anliyorum...bende almanyada dogma büyümeyim...Almancayi sana ögretebilirm canim meslek okulunada bende bir dahaki sene baslayacagim baya zor bir okuldur meslek okulu Allah yardimcimiz olsun... Sana da kolay gelsin
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tehdit etmeyelim hem a?k konusunda forumun her k??esine yazd?m benben bulurum sana sorucak soru arkadas cevrem iyi... vala hemen geldim bir s?r? arkadaslarim oldu cokta iyiler hepsi YaGMuR_Y?RekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm... baya zordur senin icin ?zg?l seni anliyorum...bende almanyada dogma b?y?meyim...Almancayi sana ?gretebilirm canim meslek okulunada bende bir dahaki sene baslayacagim baya zor bir okuldur meslek okulu Allah yardimcimiz olsun... Sana da kolay gelsinsagol canim cok tesekk?r ederim meslek konusunda sorularim var ... cok sevindim bilen birine rastladigim icin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|