ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni sewiyolar m? pekiimiley31:ay ay sevmeslermi can?m?ni?i ?ok ?ok sefiolar seni bende sefiom senimiley1:
Garip Sohbetler
|
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkada?lar bu forumda arkada?l?klar s?per i?te bisde kanqijimle (Ya?mUr Y?ReKl?) bu forumda yeni tan??t?k sefdik birbirimisi ve kanqi olduuuuuuuuuuuk... ?ok sefiorum ben kanqimi ...sisin kanqinis varm? arkada?lar?m...miley27: miley17: miley27:ben ne olucam pek? papucumuz dama m? at?l d? s?md??......miley18: miley18:
Biz başladık arkadaşlar bu hafta konuğumuz gurbetçi ona sorular sorabilirsiniz.Link bu bu konu içinde gurbetçiye sorular sorabilirsiniz....
http://www.duygusuz.com/forum/showthread.php?t=9285 uykucu_34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben ne olucam pek? papucumuz dama m? at?l d? s?md??......miley18: miley18:ama ?le demeyin yaf ?s?l?r?m aaa sende benim jan?ms?n yavuzcum g?l bakemmiley10:
Herkes sana ben nolucam diye sorarsa işin var Allah yardımcın olsun
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herkes sana ben nolucam diye sorarsa i?in var Allah yard?mc?n olsunhakkaten nap?jam ben yaaaf:p ama yok jan?m ben hepsini ?ok seviorumhehe
Evet sitedeki her insanın ayrı bir güzelliği var ama insanlar illaki bir yerde inceden de olsa belirtilmek isterler....
Ben şimdi buraya isimleri yazsam yetişemem gerçekten.Herkes ayrı bir güzel arkadaşlar cidden sizlerin burada olması çok hoş yüzünüzden gülümseme eksik olmasın.... YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet sitedeki her insan?n ayr? bir g?zelli?i var ama insanlar illaki bir yerde inceden de olsa belirtilmek isterler....?ok hakl?s?n yarg?? ?ok do?ru s?l?osun yorumun i?in te?ekkrler eet y?zlerinizden g?l?mseme hi? eksik olmas?n arkada?lar...miley31: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 93 Ziyaretçi