İkinizede mcx
başka bir çare buldunuz mu peki
Bir daha karşıma çıkarsa bu bit korkarım ben
başka bir çare buldunuz mu peki
Bir daha karşıma çıkarsa bu bit korkarım ben
Bu BiT KiMiN BiTi..:D
|
11-15-2008, Saat: 03:10 PM <
İkinizede mcx
başka bir çare buldunuz mu peki Bir daha karşıma çıkarsa bu bit korkarım ben Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İkinizede mcx ya bak buraya yazdık bana da bulaştı senin bit benim de karşıma çıktı az önce :yikildim:
11-15-2008, Saat: 03:23 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bak buraya yazdık bana da bulaştı senin bit:yikildim::yikildim::yikildim: bulaşıcıymış sılacım demekkii öğrenmiş olduk Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: :S uğraşamam ben öle bitle fln :yikildim:
11-16-2008, Saat: 10:44 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı::S uğraşamam ben öle bitle fln :yikildim:Bende uğraşamıyom yine çıktı bit Çözüm ortağım bir çözüm bekliyorum :yikildim::yikildim: Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herşeyi höyt...ne basıyon kardeşim üstüme.biraz dikkatli olsana.olmuyor ama.bana bit muamelesi yapma.. Bit'den gelen cevabı aynen aktarıyorum. En samimi arkadaşımdır kensisi Çok kızmış çok :yikildim::yikildim::yikildim: €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bit'den gelen cevabı aynen aktarıyorum. En samimi arkadaşımdır kensisi neeeee !!!! :kop: en samimi arkadaşınsaaaaaaaa hasancık yoksa sende miiiii bittt :?? :yikildim:
11-17-2008, Saat: 12:32 PM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bit'den gelen cevabı aynen aktarıyorum. En samimi arkadaşımdır kensisi Böö Söyle arkadaşına uzak dursun bizden :yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|