tekrar foruma döndüyse bnuda bLdirmeniz gerekirdi
hakkımı arıorum
haLa şikayetçiyim
:yikildim:
hakkımı arıorum
haLa şikayetçiyim
:yikildim:
Manşet Haber; Forumun Ukala Bit'i Dile Geldi...
|
tekrar foruma döndüyse bnuda bLdirmeniz gerekirdi
hakkımı arıorum haLa şikayetçiyim :yikildim: _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tekrar foruma döndüyse bnuda bLdirmeniz gerekirdi Röbortajçınından canı var yahu, onunda karnı açıkır üstüme gelmeyin üğğ Yemek yemeye gitmiştim :'( Böööö
ozaman bahanenden banane
ben haLa şikayetçiyim artıdan hatanızı söLeyen bir okurunuza olan kaba tutumunuzdan dolaıda + rep istiorm _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ozaman bahanenden banane Dikkat ... Şokkkkk Olay Olay Olay Röportajı yapan üyemiz €zBeRimsin okurlarından aldığı şikayetten dolayı artık depresyonu dağıtmış, şanzumat, depransiyel + Tiraktörü devirerek ihtihar etmiştir. Tüm şuçlu Alone nickli üyemiz olarak görünmektedir. Gerekenin yapılmasını arz talep ettirilir :yikildim: Morcivet sana diyom banla şu kızı Kene gibi mübarek
asıL şoook burda
o kdar şeyden sonra birde zeytinyağı gibi üste çıkmak için benm gibi masum 1 kızı suçLamıştır sana km git intihar ed dedi aLLa aLLa burdan sevenLerme sesLeniorm banLanrsam tek suçLusu ezberimsin'dir:yikildim: _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:asıL şoook burda :yikildim: :yikildim: Kene |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Flash Flash Flash Forumun yeni aşıkları | riukeen | 14 | 2,949 |
11-16-2010, Saat: 12:38 PM Son Yorum: >>€C€<< |
|
Jur? Ba?kanl?k Sec?m? Haber?... | ZiBiDi_RoMeO | 6 | 1,151 |
11-23-2006, Saat: 10:58 AM Son Yorum: PaPaTYa_PReNSeS |