qüzéL oLmu$ Yüreqine saqLık ÇiLéK.
^^^Bitmesin Bu Güzel RüYa^^^
|
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benim Çileğimin rüyaları hiç bitmesin .. Sagol yüregimin en güzel köşesi.. Canparem...dilerim rabbimden seninde rüyaların bitmesinn ve tüm rüyalarımda (bugünde,yarında)daima sen ol .. Herşeysin sen seni seviyorum Kalbim...(: gülay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yüreğine sağlık... Sagol gülay okuyan gözlerin dert görmesin.. edeple Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gerçekten çok içten yazılmış yüreğine sağlık kardeşim... Teşekür ederim begenmiş olmanıza sevindim.. Rüyalarınız hep mutluluk versin yüreginize.. hayal_gercek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çoooookkk güzellll Sagollun hayal gerçek... Hayalleriniz hep gerçek olmasu dileklerimle... My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:qüzéL oLmu$ Yüreqine saqLık ÇiLéK. Okuyan gözlerin ve yüregin dert görmesin Mesut... Sevgiyle KaL..
11-21-2008, Saat: 11:36 PM <
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sagol yüregimin en güzel köşesi.. Sende sağol canım benim. Bütün rüyalarında , hayal gerçek hep yanındayım bilirsin.. Herşey sensin bende seni seviyorum Kalbim (:
11-22-2008, Saat: 07:27 PM <
Ellerin ellerimde
Gözlerin gözlerimde kalsın Başım gögsünde olsun Saçlarımı okşa gözlerimi yumulu tutayım Hiç açmayayagım bitmesin bu rüya gitmesin ellerin ellerimden Gitmesin gözlerin gözlerimden Ellerine sağlık çilek. Bu mısralar benim için o kadar şey ifade ediyo ki. Teşekkür ederim (: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
en güzel yemin | onaç | 0 | 373 |
01-20-2014, Saat: 10:56 PM Son Yorum: onaç |
|
Rüya işte... | Av.bey | 6 | 787 |
01-19-2012, Saat: 10:27 AM Son Yorum: Av.bey |
|
Deniz Mi Güzel Kokuyor SAÇLARIN Mı__??? | asi_ve_mai | 11 | 1,537 |
01-10-2009, Saat: 09:13 PM Son Yorum: asi_ve_mai |