la w00w la dana.. sana kıca yakin yerden et yedirekde cabuk buyu
TiPi KaYıK = w00w :D
|
Ahuahua Seviye oğlum seviye Hem ben daha fazla büyümesem iyi olcak Boyum 1.82 Zayıfım ama olsun . 2 haftada 3 kilo aldım yeter
11-17-2006, Saat: 02:21 PM <
buyu buyu basket bol milliye adam lazim
ayrica milli takima giremesende yeni aşkimla kendime villa yaptircam kereste niyetine seni kullaniriz ZiBiDi_RoMeO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: buyu buyu basket bol milliye adam lazim ahuahuahua Zuahuahua Sensin o kereste Olm benden villa da yap?lmaz ki Anca ah?rl?k ... :yikildim:
11-17-2006, Saat: 03:45 PM <
way way way abime bak sen onunda insafa qeLdin koydun çok sefindim piLLa karizmatik abijim bnm,,, demek snn oyun daha fazLaydı ve sen kazandın yaşaşın bnm koymama qerek biLe kaLmadı (((kazansamada koymam ya o da bi ayrı mesele:kral: )))
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:way way way abime bak sen onunda insafa qeLdin koydun ?ok sefindim piLLa karizmatik abijim bnm,,, demek snn oyun daha fazLayd? ve sen kazand?n ya?a??n bnm koymama qerek biLe kaLmad? (((kazansamada koymam ya o da bi ayr? mesele:kral: ))) Yoo benim oyum 1. deildi. 2.lik i?in yar???yorduk en son. ?yi de ben birinci yada listede oldu?um i?in koymad?m. Senin gibi zillilerin ?srar?na dayanamay?p koydum Ayr?ca s?ylediklerin i?in de te?ekk?rler Can?m Karde?im Eee bak abin koydu resimlerini s?ra sende w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?yi de ben Tipimin Kay?k oldu?unu do?u?tan kabul etmi? bir insan?m Karizmama gelince bendeki karizma bir la??m faresinde var lam la??m farelerine haks?zl?k etme..karizmalar?na hastay?m :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi