ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ma?allah cicim ?ok yak???kl?s?n heheheheh
Saol cicim O senin yak???kl?l???n diycem olmayacak Hem tipim kay?k benim bana yak???kl? deme
TiPi KaYıK = w00w :D
|
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ma?allah cicim ?ok yak???kl?s?n heheheheh Saol cicim O senin yak???kl?l???n diycem olmayacak Hem tipim kay?k benim bana yak???kl? deme PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wOOw bida resmini koyma karde?im k?skananlar olabiler + nazar falan de?er mafazanallah. allah esirgesin e-mi E E ?n?allah w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Saol cicim O senin yak???kl?l???n diycem olmayacak Hem tipim kay?k benim bana yak???kl? demeg?zele g?sel yak???kl?ya yak???kl? karde?im okadarrmiley16: bskntin_asi_k?z? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:len pekte ck?rk?n d??ls?n bea Saol nen
11-17-2006, Saat: 06:07 PM <
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben senin abinmiyim cad? ??? Beni abi olarak g?r?yormusun ? sen bnm abimsin abijim noLdu ki miley5: abim oLarak q?r?yorum noLdu ??
woow tipine... yak???k?o karde?im lan kulaklar? z?pralad?n m? be anlaymad?m kep?elik g?z?km?yor :
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen bnm abimsin abijim noLdu ki miley5: abim oLarak q?r?yorum noLdu ?? Abinsem Abinin s?z?n? dinle de sende koy foruma foto?raflar?n? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|