o erkek modeli bence daha cekici yalvartiyordur eminim...
buna k?zlar bence uyuz olur
|
11-16-2006, Saat: 04:53 PM <
CAn?m tmm hakl?s?nda bi bak?ma,baaz? insanlar yap? gere?i utan?r ?ekinir vs... dile getiremezler ama hali tavr? bak??lar? ne bilim i?de anlars?n sen e?er ger?ekden y?rekden i?tenlikle seviyosa...
efet ben de uyuz oluom sevginin s?lenememesine..
ama ger?ek?i olursak k?zlar sakl?o sevgilerini,tabii bu biraz T?rk k?lt?r?n?n etkisiyle oluo da olabilir
bi bayan olarak erkeler eger kars?s?ndakininde ilgisi oldugunu hissett?g?nde s?ylerler s?yleyemiyorsa kar??l?g?n? bulmayacag?ndan korkuyo bence denemeye deger
5 parmağın 5 ide bir olmadığı için bazısı söyler sevdiğini bazısıda söylemez ben söyleyenlerdenim ama söleyemenlerede hak veriyorum zamanında bende çook ızdırap çektim
11-17-2006, Saat: 09:05 PM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CAn?m tmm hakl?s?nda bi bak?ma,baaz? insanlar yap? gere?i utan?r ?ekinir vs... dile getiremezler ama hali tavr? bak??lar? ne bilim i?de anlars?n sen e?er ger?ekden y?rekden i?tenlikle seviyosa... kat?L?yorum Sana....
vaLLa bu kadar üstLerine gitmemek Lazım derim
söLiceği arsa söLer .. seviosa beLLi eder zaten ..
vaLLa bu kadar ?stLerine gitmemek Laz?m derim
s?Lice?i varsa s?Ler .. seviosa beLLi eder zaten ..
11-18-2006, Saat: 12:23 PM <
Sevebilirsiniz ama sevdi?ini kar??ndakine s?ylemek okadar kolay olmaz be g?l?m... Hay?r cevab?n? almak = ?l?m Olur Erkek i?in
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) | €stapitipiti | 11 | 1,031 |
04-13-2022, Saat: 05:18 AM Son Yorum: wildfang |
|
Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum | PaPaTYa_PReNSeS | 6 | 651 |
04-12-2022, Saat: 12:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum | senem albayrak | 9 | 851 |
04-08-2022, Saat: 02:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... | gaye sultan | 5 | 971 |
04-07-2022, Saat: 01:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
ya bak giderayak uyuz oldum | bilgeis | 4 | 735 |
04-06-2022, Saat: 09:54 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi