×[ Aѕкℓαяιи [E]и Güzєℓι ]×
|
11-01-2008, Saat: 08:10 PM <
11-01-2008, Saat: 08:11 PM <
uçurumlar bıraktın hep ardın sıra...
gölge gibi silinir gitmeler niye... hala avucumda soluğun.. kokun hala yüreğimde martıların çığlığında gitmeler niye.. gidişin beni vursun hüzünler beni bulsun.. kar yaniği bir hasret bu gitmelerin son olsun...... silindi bak gözlerimde sen gideli gülüşler.. fırtınayla savruldu hep senle dolu sözcükler.. hala avucumda soluğun.. kokun hala yüreğimde martıların çığlığında gitmeler niye.. gidişin beni vursun hüzünler beni bulsun..... kar yaniği bir hasret bu gitmelerin son olsun... ''bu kentin bütün sokaklarına adını yazdım.. ıssız türküler söledim sabahlara dek.. seheryeline çiviledim bakışlarımı.. sensizlik isyan dönmesen düşlerine armağan.. yüreğini yak.... ve avucumda ki küller sloganı olur bu şehrin.''
bir beyaz kalem aldım elime
birde kalem hani hep elime bu ikiliyi aldığımda döktür yine derdin ya senin tabirinle döktürmek için sonra seni düşündüm öle bir an sadece aklıma geldin sonra ne yazsam acaba derken bir baktım ellerim kalemle birleşmiş ve o kocaman sayfaya sadece küçüçük bir nokta yazmış ve bende o an anladım seni noktalamışım....
bak bugün büyüdüm
hani hep ağlayan gözlerim varya onların vanalarını sıktım attım kaybettim sen olan herşeyi alfabemden çıkardım harflerini ağlamayacağım artık cünkü ben bugün bir kat daha büyüdüm bugün kendi ayaklarımın üstüne bastım kendim için yürüdüm kendim için güldüm ve kendim için nefes aldımmm cünkü ben bugün büyüdüm
11-01-2008, Saat: 08:12 PM <
konuşacaksa sadece iki kelime söylenmeli,
anlamlı manalı ve boş olmayan bakacaksa gözler yalana bakmamalı sevecekse yürek sadece sewmeli aldatmamalı kendini susacaksa dil yalanlara susmalı konuşmamalı ve hissedecekse yalanı bu yürek yaşamamalı tanımamalı görmemeli sewmemeli yalanlara kanmamalı tüm hayattaki -meli ve -malıları yapmalı yada hep susmalı
11-12-2008, Saat: 05:27 PM <
Hani yasanmasi gerekenler oldugu gibi yasandiya..hata aramiyorum kendimde yada
/Sende. Zaman..hic birseyin ilaci degil ama büyüttü bak beni/ ufacik yüregimi.. Ögretti... Bit/ti kelimesinin gercekciligini.. O iki hecenin bir ömre mal olabilecegini.. Yinede sorarsan bana.. Pismanmisin diye..? Degilim.. Ne yasananlardan nede haketmedigin ama ugruna feda ettigim sevgimden. Acilar biriktirdim. Birgün sermek icin önüne.. Ama artik yitirdim icimde sana olan herseyi beni acittigin her kösede döküldü(m). Simdi ise bedel degil;biriktirdiklerimi/yitirdiklerimi ödüyorum ! sen olmasan dökebilirmiydim acilarimi kagitlara? Bukadar iyi anlatabilirmiydim kendimi /anlamayanlara.. Oysaki benim tek istegim senin anlayanim olmandi ! Herkes anladi(da), bi sen anlamadin be kücügüm ... Olsun yinede iyiki var'din.. Var'sin hala-da baskasinin olarak...Bi yabanci gibi/uzakta... Simdi kocaman biri var karsinda / kücüklügünü ardinda birakmis.. senin sayende hemen büyümüs... Sana okadar cok sey biriktir(mistim)ki.. (hepsini caldilar) Sen'imi..Ben'i bile... sana sakladigim o ufak kiz... simdi herseye isyan eden/güvensiz/asi biri..(dogdu zamanda) Suc sende degil meraklanma..hic birsey beklemiyorum senden..Hakkimda helaldir sana ! Belki tek sucun Zaman(a) birakmandi beni nereye savrulacagimi düsünmeden.. Ve.. ne nefret besliyoum sana nede kin.. Yakistiramiyorum ikisinide yanina !
Sen benim ilk nefesim...
Varsin baskalari tutsun ellerini..
Anlamayanim.... Baska nefeslerde nefessiz kalmaman.. Zaman'in o güzel gülüslerini calmamasi dilegiyle.. Mutlu kal... Haketmeyenim.. Ağlasam ..
Yağmurlara karışsa gözyaşlarım ..
Kurusa bir süre sonra , yerini güneş aLsa .. Ardından Gökkuşağı çıksa .. Gökkuşağından aşağıya doğru insem ve karşıma *sen* çıksan.. "Sürpriz ! " desen.. Sarılsam sana , iyi ki buldum seni , senden güzel hazine olamaz desem de Gökkuşağından gelen hazine'm olsan . .. h[e]r[b]işeyim
12-06-2008, Saat: 09:46 PM <
12-06-2008, Saat: 09:47 PM <
Ayrılık yüreğimi karıncalandırıyor nicedir. beynimi uyuşturuyor özlemin... çok sık birlikte olmasak bile benimle olduğunu bilmenin bunca zamandır içimi ısıttığını yeni yeni anlıyorum Yokluğun, Hatırladıkça yüreğime saplanan bir sızı olmaktan çıkıp mütemadiyen bir boşluğa Sabahları seni okşayarak başlamaları akşamları her işi bir kenara koyup seninle baş başa konuşmaları özlüyorum; oynaşmalarımızı, yürüyüşlerimizi, sevimli haşarılığını, çocuksu küskünlüğünü... Nasılda serttin başkalarına karşı beni savunurken; ve ne kadar yumuşak bir çift kısık gözle kendini ellerimin okşayışına bırakırken Gitmeni asla istemediğim halde buna mecbur olduğunu görmek ve sana bunları söylemeden "git artık" demek "beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk kavuşacaksın mutluluğa" demek sana nede zor seni görmemek ve belki yıllar sonra karsılaştığımızda bana bir yabancı gibi bakmanı istemek senden.. yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek..
12-06-2008, Saat: 09:47 PM <
Dokunsam da özlesem de aynı hüzün... Aynı hüzün Bir adam bul kendine sana aynalar tutmasın O kadar güzel yüzün; içime bakmasın [SIZE=2]Seni korkutmasın[/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 25 Ziyaretçi