BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iyi bakalım öle olsun daha sonra bi ufak açıklama daha yaparız o haldedeniz diyebilirsiniz biz size ne desek sayın moderatörümüz
İsim neydi bu arada ? Deniz mi diyelim denizden geliyorsun ama
bende burdayım .....aranıza alırmısınız acaba..
|
denizden Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deniz diyebilirsiniz biz size ne desek sayın moderatörümüz Ercan diyebilirsiniz hep öle diolar zaten BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ercan diyebilirsiniz hep öle diolar zatendedim gitti o zaman...bişey itiraf edebilirmiyim.. bana bi arkadaşım tavsiye etti siteyi..değişik konular var keyifli dedi ama ben daha çözemedim galiba neyse öğrenicez artıkın BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ercan diyebilirsiniz hep öle diolar zatendoğaldır adın ercan değilmi ki :eek::yikildim: banada ilkcan diyebilirsiniz :$:yikildim: denizden Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dedim gitti o zaman...bişey itiraf edebilirmiyim.. bana bi arkadaşım tavsiye etti siteyi..değişik konular var keyifli dedi ama ben daha çözemedim galiba neyse öğrenicez artıkın kim ki o arkadaş ?? iyi etmişsin gelmekle tabiki denizden Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dedim gitti o zaman...bişey itiraf edebilirmiyim.. bana bi arkadaşım tavsiye etti siteyi..değişik konular var keyifli dedi ama ben daha çözemedim galiba neyse öğrenicez artıkınzamanla öğrenirsin sayfanın yukarısında yeni mesajlar yazıyor ya ordan son zamanlarda yazılan konuları görebilirsin takip etmek için daha iyi bir yol tavsiye ederim _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:doğaldır adın ercan değilmi ki :eek::yikildim: Bak senn _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:doğaldır adın ercan değilmi ki :eek::yikildim:heheh çok tatlıydı bu yazdığın İLKCAN |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bende geldim... benide alsanıza aranıza:D | coNrad | 18 | 1,236 |
04-14-2022, Saat: 02:01 PM Son Yorum: wildfang |
|
hoş geldim mi acaba?_? | gecelerinyargici | 14 | 616 |
04-14-2022, Saat: 09:10 AM Son Yorum: wildfang |
|
bende geldimm<<<periliçe>>> | öslem | 36 | 1,327 |
04-13-2022, Saat: 04:48 PM Son Yorum: wildfang |