Arkadaşlar Hani Bu Vodafone'nun 5000 Sms Olayı Varya Super Yazıp Bilmem Kaça Gönderiyoruz hanimiley20:,Bende aynen yazdım kaça gönderiliyodu ya falan filan derken aklıma geldi ama yanlış numaraymış meğer.Neyse Gönderdim Mesajı Gönderidğim Msj Finansbanka Gitmiş Finansbankın Numarasıymış. Finansbank Müşteri Temsilcilerinden Birisi Aradı Yok İşte Söyle böyle isim soyad cardfinanas avantajları kredi kartı başvurusu kişisel bilgileriniz falana filanda adam sayıyo duruyo:hayir: Ben Diyom Ne Diyo Bu Yaw Aksiliğinde Bukadarına Pes Yani Hep Benimi Bulur Bunar
Vodafone 5000 Sms (:D)
|
ne diim sana bLmiorm
buarada o numara 7123 bdahakne daha dikkatLi oL _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne diim sana bLmiorm 3900 :yikildim: คภtเร๏ร Adlı Kullanıcıdan Alıntı:3900 :yikildim: o avea 7123 doğru (=
bi arkadaşımla aynı telefonu kullanıyoruz neyse arkadaş bana şaka yapmak için duvar kağıdını falan zil sesini benimkiyle aynı yapmış telleri değişltrmiş benimde annemi arayacağım tuttu ama telefon benim ama değil işin pis tarafı o da annem diye kaydetmiş ne biliym ben veee;
anne_efendim ben_anne napıyosun a_iyiyimde tanıyamadım ben sizi b_benim ya 1. dereceden oğlun (ben işin dalgasındayım alamadım sesi annem sanıyorum) a_falanca oğlum senmisin sesine ne oldu senin b_yok anne bi şey sesim gayet normal a_siz benim oğlum değilsiniz beyefendi çabuk oğlumu verin telefona (deyince jeton düştü benim) b_siz kimsiniz ?? a_falan vızırtı (adını ve soyadını söyleyince anladım arkadaşın annesi) sonra kadıncağız iyi bi insanmış saolsun konustuk biraz benim salak arkadaşımda hala sanıyo benim haberim yok aklı sıra kekliyo beni ertsi gün okula geldim hepsi gülyo falan dedim telefonu sattım ismi gereksiz şahsiyet deliriyodu az daha |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi