My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anLam Veremedigim Taraf,
bu kızLar Resim Çekinirken, Neden başLarını Bir Taraf'a Yatırma,
Ihtiyac'ı duyarLar *-)
+
guzeLsin, ALLAH Bana Bagışlasın
İnş. Mesuttt
bende mersinden emsal
|
01-19-2009, Saat: 08:53 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anLam Veremedigim Taraf, İnş. Mesuttt ~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu resmi ben de çok görüyorum herkes benim diyor anlamadım artık her kimseYağmur'a katıLıy0rum
01-19-2009, Saat: 09:05 PM <
Benimde bir bikaç yerde bu resme rastladigim olmustu ( : Her kimse Allah sevdiklerine baslasin .. [tabi bilemem belkide o gördüklerimde sizin üyeliklerinizdir] ..
Özenti-ye Hayir miley17:
01-19-2009, Saat: 10:19 PM <
Güzelsiniz
Allah sevdiklerinize ve sevenlerinize bağışlasın.
yha şu 2-3 gündür bnle kafayı bozdunuz ha yha herkes 1 tane resim koyuyor onlara inanılıo da bnda ni inanılmıor?yha kimseyi inandırmak zorunda deiğilim hiçte umrumda değil...........
ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benimde bir bikaç yerde bu resme rastladigim olmustu ( : Her kimse Allah sevdiklerine baslasin .. [tabi bilemem belkide o gördüklerimde sizin üyeliklerinizdir] ..ben bu site dışında başka sitelerede üyeyim orda görmüş olabilirisiniz lütfen ama artık yeter..:kizgin: Emsal yada Karabela Bizim için çok güzel yada çok yakışıkllı olmanın bir önemi yok. Biz burda buna değil gerçekten iyi insanlara ve dostluğa önem veriyoruz. Kim olduğundan çok insani yönlerinle arkadaşlığın dostluğun ilgilendirir bizi. Buradaki bir çok arkadaşımızda buna önem ve değer verir. Umarım anlamışsındır ... İyi forumlar ...
İnsanlar neden kendilerini başkası gibi göstermeye çalışırlar,buna bu güne kadar çok açıklama duydum ama gerçek değil...
Bana göre bu durumda saçmasapan davranarak bu şekilde kişikendini reziletmekten ve kendine güldürmekten başka bişey yapmıyor... Yazık...
01-20-2009, Saat: 08:36 PM <
yeter ama bea görsellerden dadlu kız resimleri yazın bu resim çıkıo bna inanmayan girsin baksın:??:!:x
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bende Abi Uzaylı :) | beyazyalan | 13 | 1,112 |
04-07-2022, Saat: 06:34 AM Son Yorum: wildfang |
|
ahada bende koydum resmımı :D nolck smdı :P | bys_ashabi | 23 | 1,958 |
01-21-2009, Saat: 01:27 PM Son Yorum: siroz |
|
bende mersinden emsal | emsal | 5 | 828 |
01-11-2009, Saat: 12:38 PM Son Yorum: emsal |
|
Birkaç Resim Hayallerim İse Bende Kalsın :) | Resimler&amp;Hayaller | 39 | 3,085 |
10-24-2008, Saat: 05:28 AM Son Yorum: Resimler&Hayaller |
|
HerkEs SüLAlesini eKLio bEnde ArkAdA$LArımı eKleDiM :P | bebiS | 59 | 3,256 |
08-10-2008, Saat: 05:44 AM Son Yorum: gnc_fb |