Hayat nelere gebe değil mi
bi' bu eksikti.
|
01-21-2009, Saat: 12:15 AM <
yordan radiçkov 'un deyimiyle hayat, 'imla hatalarıyla dolu, güzel bir cümledir'.
sanırım süper moderatörde, bu hataları düzelten olsa gerek?.. saygılar efenim
01-21-2009, Saat: 07:20 AM <
hoşbulduk, teşekkürler [b]Yorgun Yürek .)
"[/b]The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters." sorunu ile karşılaşıyorum. bunu nasıl aşabilirim? Soupisgoodfood Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşbulduk, teşekkürler [b]Yorgun Yürek .) cevaplarında en az 10 karakter yani harf olması gerekiyor . Örneğin : Sadece Mrb diyerek cevap verirsen bu hata mesajını alırsınız . Ama Merhaba : ) derseniz 10 karakteri aşarsınız o mesajda gelmez. Yada Mrb .......... diyerek 10 karakteri tamamlayabilirsiniz
01-21-2009, Saat: 10:25 AM <
[b]BeRAtS, 10 karakter değil, 10 sayfa yazıyorum resmen. Ama hala olmuyor, anlamış değilim..?
not: cevap yazarken değil, başlık açarken böyle bir sorunla karşılaşıyorum. [/b]
01-21-2009, Saat: 10:32 AM <
yazdım yazdım olmadı
yeni konu açılmadı arkadaşım berat şu işe bi el at başlık açamıyorus, sıkıntıdan artık şiirler falan.. ek: sorun düzeldi arkadaşlar. Aynı sorunu yaşayanlar olursa yeni konu açtıklarında mesajlarını yazmadan önce sağ üst köşedeki, 'editör moduna geç' butonuna basıp öyle yazsınlar. Yapamayan olursa yardımcı olurum.. kolay gelsin. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bı Delınız Eksıktı Oda Tmmdır:P | DeLym__ | 15 | 602 |
03-29-2009, Saat: 12:09 AM Son Yorum: theropoda |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi