her foruma girişimde yeni mesajlarda bu konu çıkıyor hep abartmayın bence yanlış bir durum varsa yorum yazmassınız olur biter
bende mersinden emsal
|
Cosplay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her foruma girişimde yeni mesajlarda bu konu çıkıyor hep abartmayın bence yanlış bir durum varsa yorum yazmassınız olur biterçok teşekkür ederim allah senden razı olsınn : lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CoHkk TAdLu YH....teşekkür ederim gerçi bu bn değilmişim ama neyse...............
başka bir resim koyarsan rahatlarsın belki arkadaşım
senin için söylüyorum Cimbomluu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:başka bir resim koyarsan rahatlarsın belki arkadaşımbnde ole düşündüm arkadaşım ama öyle yaparsam sanki gerçekten ben değilmişm de resim değiştiriyorum gibi bir düşünce olcak die vazgeçtim amannn meyveli ağacı taşlarlar işte boşver... Alıntı: teşekkür ederim....ben seni bez bebekteki nanaya benzetiorum Bu iltifat mıydı ? Nedenn " üff sıktınız ama " ' diosunn.! sıktıysak bizimle konuşma kusura bakma ama..! gnc_fb Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu iltifat mıydı ?yok jnm üff sıktınız ama derken herkes bu sen değilsin yok bu farklıı resim ...fln diolarda bende onlara dedim sıktınız ama die...ayrıca yhani imiley16:ltifat gibi kabul edebilirsin seni ona benzetiorum çok şirinsin anlamında.....miley16: emsal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkür ederim gerçi bu bn değilmişim ama neyse...............jimmiş buuuu
01-29-2009, Saat: 02:17 PM <
gnc_fb Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu iltifat mıydı ? nanamm bnmmm bez bebek snn dırnaqın bileee olamass |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bende Abi Uzaylı :) | beyazyalan | 13 | 1,111 |
04-07-2022, Saat: 06:34 AM Son Yorum: wildfang |
|
ahada bende koydum resmımı :D nolck smdı :P | bys_ashabi | 23 | 1,944 |
01-21-2009, Saat: 01:27 PM Son Yorum: siroz |
|
bende mersinden emsal | emsal | 5 | 820 |
01-11-2009, Saat: 12:38 PM Son Yorum: emsal |
|
Birkaç Resim Hayallerim İse Bende Kalsın :) | Resimler&amp;Hayaller | 39 | 3,072 |
10-24-2008, Saat: 05:28 AM Son Yorum: Resimler&Hayaller |
|
HerkEs SüLAlesini eKLio bEnde ArkAdA$LArımı eKleDiM :P | bebiS | 59 | 3,232 |
08-10-2008, Saat: 05:44 AM Son Yorum: gnc_fb |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi