memnun oldum kardeşim...... bende evren
Y?ne ?ok B?r Haberle Ka??n?zday?z. Mannak_boy Ve G?rl
|
11-20-2006, Saat: 04:55 PM <
nesi s?per yaaa.
senin yapt??n sans?r bu mu yane??? bi daha hi? bi ?ekilde bi haber istemiomm ewren. (dipnot: bu bi rica deildirr!!!)
tamda tvdeki magazin haberleri gibi oldu haa zaten magazinciler karsidaki istesede istemesede cikariyorlar iste haberleri
ama bence bu iste ortalik kariscak süloo yandin senn bekliyoz devamini
Ülen evren genemi karıştırdın ortalığı ağa Bu haberde benimde payım var Merve'yle konuşuyorduk gördün çaldın dimi ??? Hokkabaz'ı Cem Yılmaz çaldı diyorlar. Ama bu haberi Evren çaldı... Seni 'Basın Hakları Mahkemesi'ne şikayet edecem Evrencelll Bu arada paint'i hala bulamadım. Bulsaydım camda süloylaki halinizi print ettiğim resmi yayınlardım. AL SANA HABER
11-20-2006, Saat: 08:18 PM <
arkadaşllar benim işim magazin.. yapmam gerekeni yapiyorum dikkat edebildigim kadar özen gösteriyorum...
şeffaflik ilkelerini ihlal etmicem eminb olabilirsiniz.ç.. size en dogru bilgiyi en kisa zamanda ilk sizle paylaşcam.. tşklr duygusuz.com uyeleri..........
11-20-2006, Saat: 08:23 PM <
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?len evren genemi kar??t?rd?n ortal??? a?a Bu haberde benimde pay?m var Merve'yle konu?uyorduk g?rd?n ?ald?n dimi ??? Hokkabaz'? Cem Y?lmaz ?ald? diyorlar. Ama bu haberi Evren ?ald?... Seni 'Bas?n Haklar? Mahkemesi'ne ?ikayet edecem Evrencelll Bu arada paint'i hala bulamad?m. Bulsayd?m camda s?loylaki halinizi print etti?im resmi yay?nlard?m. AL SANA HABER arkada?a cvp veriyom.. haddeeeeeeeeee leyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn
11-20-2006, Saat: 08:26 PM <
aLLah kimseyi senin eLine düşürmesin düşmanımı biLe :p yok yok ya da düşürsün
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi