aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim hiç bişe yiyemiyorum kaç günden berii : ohh afiyet oLsun size hıh boğazınızda kaLmasın emi hıh :pisik: :'(
Yok bitanem, dün gece duygusuzun mutfağında yemek yaptıkda onu demek istemiştim.
Kıyamaam sana, oyh
Gündüzcüler Bölümü
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim hiç bişe yiyemiyorum kaç günden berii : ohh afiyet oLsun size hıh boğazınızda kaLmasın emi hıh :pisik: :'( Yok bitanem, dün gece duygusuzun mutfağında yemek yaptıkda onu demek istemiştim. Kıyamaam sana, oyh
meLeğim akşamda uyuya kaLdımm işten geLdim direk yatakdayım zati : sabahda uyanamıyorumm bişe oLdu bana
gerçi ben böLEim de arkadaşım akşam yatıoo ertesi akşam beşde kaLkıoo :yikildim:
hımm neLer yapdınız meLeğimm zeytinyağLı yaprak sarması isdiyorum ben hıh :pisik:
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:meLeğim akşamda uyuya kaLdımm işten geLdim direk yatakdayım zati : sabahda uyanamıyorumm bişe oLdu bana MaşAllah ne uykuymuş yav d: Belkide düzensiz uykudan kaynaklanıyordur, birde yorgun oluyorsun ya Bitanem, az sonra ben işe gideceğim ben çıkayim şimdi. Kendine çok sevimli bak olur mu, akşam görüşürüz inşaAllah Kocaman öpüyorum seni mucuks
oyh meLeğimm tamam görüşürüz akşamLeyimm kendine çok iyi bak hayırLı işler sana..
koskocaman öpüyorum bende senii bidem seni çok seviyorum :pisik: :$ aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm neLer yapdınız meLeğimm zeytinyağLı yaprak sarması isdiyorum ben hıh :pisik: Duygusuz malikanesinin mutfağındaki ilk konuda yemeklerim meleğim Puanlarımıda isterim *hihi* aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyh meLeğimm tamam görüşürüz akşamLeyimm kendine çok iyi bak hayırLı işler sana.. Bende seni çok çok seviyorum hıh :$ Hoşçakal
Bu akşam bendensiniz hadi size ziyafet vericem
Sende gelirsin artık Leylaa .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 96,405 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |